slovačka
Foto: Printscreen/Facebook

Stravično ubistvo odigralo se u utorak, 18. juna, u slovačkom mestu Sladkovičovo, a Moniku je pronašao njen sin (12) s ubodnim ranama po stomaku.

- Čuli smo da se svađaju oko sedam ujutro. Baš su urlali. Monika je, navodno, htela da ide na posao, a J. je bio protiv toga - opisuju komšije za lokalne medije.

Izvesno vreme nakon verbalnog sukoba, koji su slušale komšije, kući se vratio Monikin sin i zatekao njeno telo sa ranama na stomaku. Dečak je, kako prenose slovački mediji, odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

- Lekar je mogao samo da konstatuje smrt - rekla je portparolka Operativnog centra Hitne pomoći Petra Klimešova.

Doktori su konstatovali i smrt ploda koji je trudnica nosila.

Policiji je nakon toga stigla prijava o nesreći na železničkoj stanici, kada se ispostavilo da se J. bacio pod voz i poginuo. On je tamo otrčao odmah nakon ubistva nevenčane supruge.

Dečak ostao sam

Prijatelji ubijene Monike brinu za njenog sina iz prvog braka, koji je ostao sam.

- Jadni dečak, toliko je voleo svoju majku. Bio je vezan za nju. Stalno su išli na putovanja. Voleli su životinje… Sada je ostao i bez majke i potpuno je sam. Svi se brinemo za njega - naveli su mešani Sladkovičova.

Policijski inspektori zatekli su Monikino telo na podu kuće sa krvavim stomakom na kojem su bile vidljive ubodne rane. Na lice mesta ubrzo su stigli forenzičari, pa je deo ulice oko kuće blokiran. Inspektori su tražili informacije od komšija i pitali za snimke sigurnosnih kamera.

Komšije su ispričale da je Monika bila razvedena i da je imala sina iz prethodnog braka. Kupila je kuću u selu pre četiri godine i živela sa sinom i novim partnerom J. iz Srbije, sa kojim je bila trudna.

slovačka

Facebook

 

Meštani navode i da ih nisu često viđali i da nikada pre nisu čuli svađu iz njihove kuće ili dvorišta.

Povodom strašnog zločina oglasila se i lokalna policija, koja je navela da se slučaj vodi kao teško ubistvo.

- Službenici odeljenja kriminalističke policije nastavljaju sa procenom i analizom svih dobijenih saznanja u vezi sa ubistvom, kao i drugih okolnosti koje su prethodile tragičnim događajima. O ovom slučaju biće obavljeno više veštačenja zbog čega trenutno nije moguće davati delimične informacije - saopštila je policija.

Komšije o Moniki govore samo u superlativima.

- Veoma fina žena. Bila je trudna, ali stomak joj se još nije video. Ovo je strašno. Tako se radovala bebi - ispričala je jedna komšinica brišući suze.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading