advokat
Foto: Alo/Foto: Suzana Božinović

Prvi put on je pred tužilaštvom bio odmah nakon hapšenja i tada se branio ćutanjem, drugi put oko dva meseca nakon hapšenja kada je izjavio da je nevin i da devojčicu tog dana nije ni video, i danas na poziv tužilaštva da bi razjasnio neke nejasnoće koje je dao u svojoj drugoj izjavi.

Srđana Jankovića brani advokat Živadin Bogdanović koji apsolutno o slučaju ne daje nikakve uzjave jer njegov klijent tako želi.

Međutim, pristao je da za Alo kaže par rečenica:

-Ja u ovom momentu apsolutno verujem svom klijentu da je nevin. Inače, smatram da će moj klijent, kao i drugoosumnjičeni za ubistvo Danke Ilić Dejan Dragijević, u pritvoru biti još oko dva meseca. Za to vreme će nadležni sprovoditi istražne radnje. Tek nakon toga doneće se odluka o tome kako će glasiti optuđnica – kazao nam je Bogdanović.

Inače, Srđan Janković je prilikom hapšenja izjavio da je učestvovao u ubistvu Danke Ilić. Obzirom da je to kazao u prisustvu advokata, ta njegova izjava pred zakonom ima jednaku težinu kao i izjava da je nevin. Na Viđem Tužilaštvu i Višem sudu u Zaječaru je odluka šta će uzeti u obzir.

S.B.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading