nasilje
Foto: Alo/E - Stock

Beograđanka Z. J. (36) je u noći između nedelje i ponedeljka skočila kroz prozor stana na prvom spratu u zgradi koja se nalazi u Ulici braće Ribnikar u Bačkoj Palanci, kako se sumnja zbog psihičkog i fizičkog maltretiranja emotivnog partnera.

Policija je uhapsila V. K. (46) iz Bačke Palanke zbog sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanja i mučenja. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužiocu u Bačkoj Palanci.

Kako saznajemo, u ponedeljak oko šest sati ujutro prolaznici su ugledali telo žene kako leži na asfaltu. Nakon što su joj pritekli u pomoć, obavestili su policiju i Hitnu medicinsku pomoć.

- Kada smo je ugledali, pomislili smo da se radi o pokušaju samoubistva. Svima je bilo jasno da je na tlu završila jer je skočila kroz prozor. Međutim, ubrzo se otkrilo da je nesretnica bila primorana na taj čin - rekli su meštani Bačke Palanke.

Kako se sumnja, nakon što je prošla kroz torturu nekadašnjeg ljubomornog partnera, žena je iz straha za svoj život iskoristila jedinu moguću priliku da dođe do slobode. Sumnja se da joj je osumnjičeni pretio i mučio je zbog izliva ljubomore. Pred zoru, nakon što je on zaspao, žena je prišla prozoru i iskočila. Navodno je rekla da je to morala da uradi jer joj se činilo da joj je bivši partner spreman na sve – rekao je izvor, dodajući da će se daljom istragom utvrditi sve okolnosti ove drame.

Za to vreme povređena žena je medicinski zbrinuta u Kliničkom centru Vojvodine, a osumnjičenom je izrečena hitna mera zabrane prilaska i komunikacije sa njom.

- Žena je primljena u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine nakon što je doživela višestruke povrede glave i tela usled pada s visine. Najozbiljnija povreda je trauma lumbalnog segmenta kičmenog stuba - rekli su nam u pomenutom zdravstvenom centru.

- Pacijentkinja je posle pada podvrgnuta inicijalnoj dijagnostici, koja je uključila kompletno radiološko snimanje i neophodne laboratorijske analize. Po završetku primarnog hirurškog zbrinjavanja, čiji je cilj bio stabilizacija opšteg stanja, pacijentkinja je u stabilnom stanju premeštena na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju - kažu u Kliničkom centru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading