Nenad Z. ubijen u Nemačkoj
Foto: Printscreen/Društvene mreže


Safet K. je za Kurir ispričao potresne detalje o monstruoznom ubistvu Nenada Z. u Bremenu, Nemačka. Nenad je, prema rečima Safeta K., svojem ubici Adnanu H. pružio krov nad glavom, samo da bi na kraju zverski bio ubijen. Safet opisuje Nenada kao posebnog čoveka, divnu dušu koja je nepravedno završila svoj život na svirep način.

- Kada su mi to jutro javili šta se dogodilo i da našeg Neše više nema, ja sam se zbunio. Šokirao sam se, to je bio veliki udarac za mene, ali i za sve nas koji smo ga poznavali, imali čast da se družimo sa njim - kaže u jednom dahu neutešni čovek i dodaje:


Nenad je pružio utočište Adnanu H. nakon što je ovaj bio izbačen iz prethodnog stana, pokazujući svoju velikodušnost i saosećajnost prema drugima. Safet ističe da je Nenad bio osoba spremna da pomaže drugima, što ga je činilo voljenim među ljudima.

- Ceo Tutin i svi Tutinci zavijeni su u crno! Naš Neša je bio poseban čovek, divno biće, jedna nevina duša koja je nepravedno završila svoj život n tako svirep način.

Nenad je svom ubici dao krov nad glavom. Taj Adnan H. je izbačen iz prethodnog stana u kom je boravio, a Nenad se sažalio na njega i pozvao ga da dođe da živi kod njega gde je on već prethodno bio sa jednim rumunskim državljaninom. Takav je bio Nenad, eto pomogao je čoveku koji ga je ubio i unakazio - kaže Safet K. za Kurir i objašnjava:


Prema Safetovim rečima, detalji zločina su jezivi. Nakon svađe, Adnan H. je pretukao Nenada, a zatim ga zaklao i masakrirao. Safet naglašava da je Nenadovom ubici pružio utočište i pomoć, što čini ovaj zločin još težim i besmislenijim.

- Kako smo mi čuli, Rumun je tog dana bio u stanu kada je došlo do svađe i tuče Nenada i ubice. Navodno, tada ga je osumnjičeni isterao iz stana i rumunski državljanin je prespavao u kolima to veče. Za to vreme ubica je nakon tuče, zaklao Nenada, a potom ga izmasakrirao - kaže on i dodaje:


Safet navodi da je rumunski državljanin, koji je takođe živeo sa Nenadom i osumnjičenim, bio prisutan u stanu u trenutku svađe. Nakon što je Adnan H. isterao rumunskog državljanina iz stana, on je prespavao u kolima, ne sluteći šta se događa unutar stana. Safet prenosi da je rumunski državljanin otišao na posao i tek tada saznao za jezivi zločin.

- Rumun je otišao na posao i kada ga je gazda pitao gde je Nenad, on mu je rekao "da ga je Adnan H. ubio, a potom pobegao". Čovek se izbezumio i otišao do stana i pozvao policiju. Zatekli su stravičan prizor - kaže Safet K. i dodaje da osumnjičeni nađen nekoliko sati kasnije u blizini.


Adnan H. je ubrzo lociran u blizini stana gde živi njegov otac. Safet izražava uverenje da ubica mora biti adekvatno kažnjen za ovaj zločin, ističući da je bio toliko potresen Nenadovom smrću da je prvobitno izrazio želju da se ubica likvidira.

- Ubica je lociran, a krio se u blizini stana gde živi njegov otac. Policija je bila i kod oca ubice, ali on navodno nije ništa znao o tome. Smatram da ubica našeg Neše mora da dobije veliku kaznu i da ovakav zločin ne smemo da zaboravimo, kao ni našeg Nenada. Toliko sam bio potresen i šokiran da je ubijen da sam rekao da ubicu treba likvidirati. Dva dana nisam išao na posao, iako imam i firmu i radnike, nisam mogao da ustanem iz kreveta, nisam imao snage.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading