Majur
Foto: Alo/Foto: Printskrin Ivan Neskovic/MZ Majur/RINA

Pišu: M. ŽILOVIĆ - S. STEPANOVIĆ

Teška saobraćajna nesreća desila se kod restorana „Čardak” u Ulici vojvode Putnika oko 17 sati.

Kako saznajemo, Jelena se vraćala iz nadnice, a u selo su je kobnog popodneva dovezle kolege.

- Taj ceo dan provela je u malinjaku. Kolege su je na kraju smene dovezle do njenog sela Majur. Ona je izašla iz auta i krenula da obilazi vozilo koje je bilo parkirano ispred. Obišla ga je s unutrašnje strane i krenula da prelazi ulicu. Ne znamo da li je dobro videla i uverila se da može da pređe ulicu, ali je iskoračila nekoliko metara na kolovoz - opisuje za Alo! meštanka Majura, i dodaje:

- Tada je naišao dečko na motoru i direktno je udario. S njim je bilo još jedno mlađe dete. Oni su pali s motocikla, a Jelena je odletela nekoliko metara. Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć, koja je zbrinula i nju i dečake - naglašava naša sagovornica.

Nesrećna žena preminula je u kolima Hitne pomoći na putu do Urgentnog centra šabačke bolnice.

Maloletni vozač motocikla je u istoj zdravstvenoj ustanovi zbrinut sa teškim povredama, a njegov mlađi suvozač ima lake povrede.

Jelena G. je iza sebe ostavila četvoro dece, a da tragedija bude još veća, jedno od njih je tog dana trebalo da slavi maturu.

- Čuli smo da je njena ćerka te večeri trebalo da slavi maturu, ne znamo da li malu ili veliku. Samo znamo da se u trenutku tragedije pripremala za svoje veliko veče, a onda su joj javili da je ostala bez majke. Umesto da se raduje kraju škole s drugarima, ona će sad da sahranjuje mamu. Zamislite koliki je to bol za jednu devojčicu. Bog neka joj pomogne - priča prijateljica porodice, gutajući suze.

Meštani naselja Majur su veoma potreseni tragedijom koja je zadesila njihovo mesto, a za poginulu ženu imaju samo reči hvale.

- Kako je to divna i vredna ženica bila. Radila je od jutra do mraka. Ništa joj nije bilo teško. Razmišljala je samo o tome kako da prehrani svoju dečicu i da im sve obezbedi - ističe meštanka sela.

Kako kažu Jelenine komšije, vozača motocikla niko ne poznaje.

- Tog dečaka nikada nismo videli i ne znamo ništa o njemu. Verovatno je došao iz nekog susednog mesta da se provoza kod nas, ali ko još seda na motor da bi vozio 50 km na sat. Verovatno je dao gas, misleći da niko neće prelaziti ulicu, i eto tragedije - zaključuju meštani.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading