Sahat kula
Foto: Printscreen/youtube.com/BEOGRAD SRBIJA


Sinoć oko 21.10 sati, na Kalemegdanskoj tvrđavi, desila se nezgoda koja je uzdrmala javnost. Jedanaestogodišnji dečak, vozeći bicikl u kalemegdanskom parku, neočekivano je pao sa visine od tri metra, zadobivši teške telesne povrede. Hitna pomoć je odmah reagovala i dečak je sanitetom prevezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana neophodna medicinska pomoć.

Prema izjavama svedoka, dečak se u trenutku nesreće vozio biciklom u blizini tvrđave kada je izgubio kontrolu i pao sa zidine visoke tri metra. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i prevezla dečaka u Urgentni centar, gde je utvrđeno da je zadobio teške povrede.

 "Bilo je zaista uznemirujuće videti kako se sve odvijalo. Nadamo se da će dečak biti dobro", izjavio je jedan od očevidaca.

Medicinsko osoblje Urgentnog centra odmah je pružilo neophodnu pomoć dečaku, s obzirom na težinu povreda koje je zadobio. Lekari su istakli da je brza reakcija ključna u ovakvim situacijama i da će pružiti svu potrebnu negu kako bi dečak što pre ozdravio.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading