Horor u Srbiji
Foto: Alo/Alo

Na rođendanskoj proslavi trogodišnjaka u kafeu za igru u Vosendorfu mala nesuglasica dvojice Srba potpuno je izmakla kontroli.

Posle nekoliko verbalnih, ali ne i upadljivih svađa između 46-godišnjeg, višestruko osuđivanog glavnog počinioca i žrtve Zlatomira J. (66), trojac, koji je sada tražen po evropskom nalogu za hapšenje, navodno je upao u svađu sa 66-godišnjakom i njegovim sinom Z. J. (29).

Navodi se da su trojica osumnjičenih otac, sin i nećak, starosti između 25 i 46 godina.

Zatim je došlo do izuzetno brutalnog napada na penzionera i 29-godišnjaka. Trojica muškaraca su ih toliko pretukla da je Zlatomir J. doživeo kardiovaskularnu insuficijenciju i sin je morao da ga reanimira.

Ali osumnjičeni trojac nasilnika nije dozvolio da ih ovo zaustavi i nastavio je da tuče i šutira obe žrtve uprkos naporima sina na reanimaciji.

Austrija

Shutterstock

 

Tek kada je svedok pozvao policiju, počinioci su prestali sa napadom i pobegli automobilom u nepoznatom pravcu.

Dve teško povređene osobe prebačene su u regionalne bolnice Viener Neuštad i Modling. 66-ogodišnjak je od početka bio u kritičnom stanju i stavljen je u veštačku komu. Incident se dogodio u četvrtak i on je podlegao teškim povredama.

Trojac u bekstvu, primećeni u Beogradu

Državno tužilaštvo u Viner Nojštatu izdalo je evropski nalog za hapšenje za traženim muškarcima. Naloženo je i objavljivanje fotografija optuženih. Informaciju o tome gde se nalaze trojica muškaraca prihvata policijska stanica Vosendorf.

Bliski osumnjičenima kažu da su njih trojica posle zločina viđeni u Beogradu. Međutim, pošto Srbija nije deo EU, a trojica osumnjičenih su Srbi, izručenje Austriji moglo bi biti teško, ako ne i nemoguće, navodi OE24.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading