Srpska Crnja
Foto: Alo/Miroslava Obadić

Kako je ranije saopštila zrenjaninska policija, zločin se dogodio 30. aprila, a osumničena D. K. je uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena u Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Komšije u Partizanskoj ulici, nisu želeli javno da govore o zločinu, ali su nam rekli da je ubijena Stojanka živela sama i da se često žalila da je potkradaju.

- Stojanka je stalno govorila da je potkradaju, nestajala su joj drva i neki predmeti. Rodom je iz Srpske Crnje, ali je živela u Somboru, odakle se nakon razvoda vratila u Crnju. Živela je u kući najpre sa majkom, a potom, posle njene smrti, sama. Dok je bila mlađa, uvek se lepo oblačila i doterivala - kaže za Alo! jedan komšija.

Srpska Crnja

Miroslava Obadić

 

 

Šta je prethodilo zločinu i kako je Stojanka ubijena, predmet je istražnih organa. Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena navodno je ubijena oklagijom. Policija je pretraživala i septičku jamu, a istraga je trajala danima, komšije si davale iskaze, a juče je uhapšena prva komšinica D. K. Komšije kažu da se osumnjičena pored žrtve doselila pre oko dve godine.
M. O.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading