policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock


Sinoć u naselju Skela kod Obrenovca, dogodio se brutalan napad na 43-godišnjeg pripadnika Žandarmerije, D. D. i njegovog sina. Napadači, koji su upali u njihovu kuću nasrnuli su na oca i sina sekirom, nanoseći im teške telesne povrede. D. D. je hrabro skočio u odbranu svog sina, pokazujući izuzetnu hrabrost i odlučnost u teškoj situaciji.

Kao rezultat brutalnog napada, kako saznajemo, i otac i sin su zadobili teške telesne povrede i hitno su prevezeni u Urgentni centar. Njihovo zdravstveno stanje zahteva hitnu medicinsku intervenciju i pažljivu negu. Ovo nasilno delo jasno ukazuje na ozbiljnost situacije i potrebu za hitnim reagovanjem nadležnih organa.

Napadači, koji su izvršili ovo nasilno delo, su trenutno u bekstvu, dok nadležne službe intenzivno rade na utvrđivanju okolnosti ovog događaja. U toku je istraga koja bi trebalo da rasvetli motive i identitet napadača, kao i da pruži odgovore na pitanja o tome kako je došlo do ovog brutalnog napada.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

@alo_portal KRENULA SPASOVDANSKA LITIJA Grad Beograd slavi krsnu slavu, okupljen veliki broj građana uprkos kiši #spasovdanskalitija #beograd #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚ #fypシ゚viral #viraltiktok #viralvideo #foryou #fy ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading