HULIGANI NAPALI MUŽA TUŽITELJKE IZ KRALJEVA! Grupa nasilnika na dečjem igralištu povredila oca dvoje dece
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Grupa nasilnika starih između 15 i 16 godina, obučeni u crno i naoružani motkama, vršljali su po dečjem igralištu u vojnom naselju u Kraljevu, a kada ih je M. B. (49), muž B. V. V., javne tužiteljke u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, opomenuo da ne lome sprave, nasrnuli su na njega i lakše ga povredili!

Kako saznajemo, dolazak ekipe interventne policije je sprečio da incident preraste u tragediju jer su šestorica tinejdžera opkolila tužiteljkinog muža i udarala ga naizmenično naočigled njegove dve ćerke od sedam i devet godina! Policija je privela šestoricu siledžija i utvrđuje šta je prethodilo napadu.       

Incident se dogodio u sredu, oko 21.30 sati, u vojnom naselju u Karađorđevoj ulici u Kraljevu na dečjem igralištu, koje je još u izgradnji. Javni tužilac B. V. V., koja je zbog posla insistirala da joj ne objavljujemo puno ime, u izjavi za Alo! kaže da je pozvala policiju kako bi sprečila da događaj izmakne kontroli. Ona se uplašila jer se nešto slično dogodilo u Beogradu, 26. maja, kada su dva huligana pretukla Đorđa Mijatovića (37), brata potpredsednika Vlade Federacije BiH, koji je umro od zadobijenih povreda.

 – Te večeri sam dežurala i neposredno pre incidenta sam bila na jednom uviđaju. Doživela sam da posle 30 godina rada u tužilaštvu budem na meti huligana i da moje ćerke dožive traumu i gledaju kako im nasilnici udaraju oca. Muž je, srećom, zadobio lakše povrede, šutirali su ga po leđima, stomaku i udarali ga po glavi i vratu... Uplašila sam se da neko od njih možda ima hladno oružje i da mogu da mi ubiju muža, zbog čega sam i zvala policiju. Najteže mi je palo što su se naše ćerke uplašile i preplakale celo veče! Deca u vojnom naselju u Kraljevu su konačno dobila igralište, al’ je sve džabe ako će huligani to da lome - kaže naša sagovornica.

 - Mi i komšije već duže vreme imamo problem s ovom grupom. Okupljaju se čim deca odu sa igrališta i tamo ostaju do kasno u noć. Galame, puše marihuanu, skaču po klackalicama i lome ih. Komšije su im skretale pažnju, a ja sam pre ovoga dva puta zvala policiju. U sredu uveče, kada je došla ekipa da ogradi igralište, deca su otišla, ali su oni počeli da zadirkuju jednog dečaka. Moj muž im je prišao i opomenuo ih, ali su ga oni napali. Pozvala sam interventnu, a oni su se razbežali čim su čuli sirene - navodi Kraljevčanka, i apeluje da treba obratiti pažnju na tinejdžere van nadzora.

Horda nasilnika sa motkama 

Prema rečima B. V. V., muž i ona su posle incidenta odlučili da se sklone iz naselja.

 - Otišla sam u stan po dečju garderobu, pa smo svi ušli u auto i krenuli ka centru grada. Kada smo ušli u drugu ulicu, videli smo hordu od oko 20 tinejdžera s motkama u rukama. Vraćali su se ka igralištu, ali sam posle čula da ih je policija legitimisala i na osnovu opisa privela šestoricu nasilnika - kaže naša sagovornica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading