ubistvo
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Zločin se dogodio 6. juna u popodnevnim satima u porodičnoj kući u Zaječaru.

Kako se sumnja, Aleksa M. je nakon svađe sa svojim ukućanima uzeo legalnu dedinu pušku u presudio im, ocu na hodniku kuće, a babi i dedi dok su gledali televizor u dnevnom boravku. Osumnjičeni nakon zločina nije pobegao, nego je o svemu obavestio prve komšije i rođake. Nakon toga je lišen slobode.

Očekuje se da će tužilaštvo osumnjičenog uputiti na psihijatrijsko veštačenje u Beogradu.

Inače, Aleksa M. je prema rečima komšija, bio jedan divan mladić koji je godinama unazad vodio računa o bolesnom dedi i babi, a od prošle godine i o ocu Predragu koji se šlogirao.

Osumnjičeni je mnogo vodio računa o članovima svoje porodice koju je ubio, toliko da im je kuvao, spremao, čistio i presvlačio ih... Navodno, motiv ovog ubistva je verovatno svađa oko doma, jer je Aleksa teško bolesnog i nepokretnog dedu Miloša želeo da pošalje u starački dom koji se nalazi nedaleko od njihove kuće u Knjaževcu, ali baba Sarajevka nije bila za to. Istraga koju vodi Više javno tužilaštvo u Zaječaru će utvrditi sve detalje, kao i motiv ovog jezivog trostrukog ubistva.

Porodica Milojević biće sahranjena u subotu na lokalnom groblju, gde će ih ispratiti sin, odnosno brat i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

(Kurir)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading