subotica
Foto: Printscreen/Facebook

MUP je sinoć saopštio da je osumnjičeni lišen slobode nakon pretresa kuće i pomoćnog objekta gde je potom i nađeno telo u fazi raspadanja. Osumnjičeni sin je zatim uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

- Zločin je navodno, otkriven nakon dugog insistiranja drugog sina da pronađe oca kome se gubi svaki trag pre tri godine. Sumnjao je da se nešto loše desilo pa je prijavio policiji da je njegov otac nestao, a isto su uradile i komšije koje su bile jako zabrinute za ubijenog čoveka - kaže izvor i dodaje:

- Inače, osumnjičeni je godinama lagao brata gde mu se otac nalazi. Navodno, stalno je izmišljao i davao nove izgovore gde im je otac... Takođe, pored drugog sina ubijenog čoveka, komšije su te koje su tragale za nesrećnim čovekom. Bilo im je jako čudno kako je samo eto tako odjednom nestao. Zabrinjavalo ih je to, jer ubijeni nikada ne bi otišao ili digao ruku na sebe.

Kako je potom sagovornik ispričao, telo je bilo u fazi raspadanja.

- Policija je po prijavi o nestanku došla na adresu i prilikom pretresa u pomoćnom objaktu pronašla telo nesrećnog čoveka. Telo je bilo u fazi raspadanja - navodi sagovornik i dodaje:

- Svi su se šokirali kada su shvatili da je osumnjičeni toliko godina živeo sa lešom. Navodno, umotao ga je u neku krpu i sakrio u taj pomoćni objekat koji se nalazi u istom dvorištu gde je osumnjičeni nakon toga tri godine bez trunke kajanja živeo i ponašao se sasvim normalno.

Istragu o jezivom zločinu vodi Više javno tužilaštvo u Subotici, koje će utvrditi tačan uzrok sukoba, a zatim i ubistvo koje je potreslo sve koji su poznavali nesrećnog čoveka.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading