Policija
Foto: Printscreen/RINA


Nestanak Marije Miladinović, 27-godišnje devojke iz Kragujevca, još uvek predstavlja misteriju koja muči srpsku policiju već više od petnaest godina. Iako su postojale sumnje da je Marija ubijena i opljačkana, njen nestanak i dalje ostaje nerazjašnjen, a telo nikada nije pronađeno.

Čudne okolnosti i teorije o nestanku

Nakon što je Marija prodala stan od 30.000 evra neposredno pre nestanka, javnost je počela da sumnja da je njeno ubistvo povezano sa ovim događajem. Međutim, nedostatak dokaza i činjenica da telo nikada nije pronađeno, dodatno su obavili ovu misteriju. Dodatnu pažnju privukle su i tvrdnje da je Marija upala u loše društvo i imala probleme sa drogom pre nestanka.

Hapšenje osumnjičenih i pravosudni obrt

Pet godina nakon nestanka, Igor Spasojević zvani Mačak i Ivan Simović uhapšeni su pod sumnjom da su umešani u Marijino ubistvo. Ipak, nakon istrage i suđenja, obojica su oslobođena optužbi zbog nedostatka dokaza. Taj obrt dodatno je zakomplikovao ovaj slučaj i ostavio ga nerešenim.

„Navodno su inspektori u kafani slučajno čuli jednog od osumnjičenog kako se hvali da je ubio i opljačkao Mariju. Klupko je počelo da se odmotava i Spasojević i Simović ubrzo su se našli iza rešetaka“, pisao je Kurir pre nekoliko godina.


Teorije i nedoumice

Nedoumice oko nestanka Marije Miladinović i dalje su prisutne u javnosti, a postoji realna mogućnost da je ona samo nestala. Ovaj slučaj i dalje budi interesovanje javnosti i predstavlja izazov za istražne organe.

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading