Policajac poginuo
Foto: Printscreen/Printscreen/ Instagram/ mup.srpske


Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske oprostilo se od svog kolege Miodraga Savića, koji je tragično izgubio život na dužnosti. U emotivnoj objavi na društvenim mrežama, istaknuto je da posao policajca nije jednostavan i da izlazak na intervencije može završiti tragedijom.


Miodrag Savić je sa samo 21 godinom upisao Policijsku akademiju MUP Republike Srpske, a već u junu 2019. godine počeo je da radi kao policajac u Policijskoj stanici Lazarevo. Opisivan je kao precizan, odgovoran i besprekoran u izvršavanju svojih zadataka, te je sa ponosom nosio plavu uniformu.

 


U objavi na Instagramu istaknuto je da je Miodrag Savić živeo punim plućima, čuvajući ljubav za porodicu, prijatelje i automobile koje je strasno volio. Ovaj detalj baca svetlo na njegovu ličnost i interesovanja, pokazujući da je bio posvećen ne samo poslu, već i životu izvan njega.


MUP Republike Srpske je uputio saučešće porodici Miodraga Savića, koja je ostala iza njega - majci Radmili, ocu Dragi i sestrama. Ministarstvo je najavilo da će se oproštaj od kolege održati opelom u crkvi Rođenja Presvete Bogorodice, nakon čega će biti sahranjen na lokalnom groblju u banjalučkom naselju Kuljani.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading