malaga
Foto: Printscreen/Španska policija

- Ubijeni, koji je bio povezan sa kriminalnim organizacijama na Balkanu, likvidiran je sa tri hica u glavu. Njegovo telo otkriveno je kada je radnik agencije za nekretnine koji je otišao u kuću u Malagi u Marbelji, 30. juna 2022., kako bi sa Kolundžijom produžio ugovor o zakupu kuće. Zatekao je njegovo telo i odmah pozvao policiju - prenose španski mediji.

Nacionalna policija na mestu zločina zatekla je jeziv prizor, telo je bilo vezano za stolicu, a glava umotana u providnu foliju.

- Identifikacija žrtve je trajala neko meseci, jer je on koristio različite lažne identitete. U istragu su bile uključene i nemačke vlasti, i na kraju je utvrđeno da je reč o državljaninu Srbije koji je imao boravište u Nemačkoj i dosije za trgovinu drogom u Frankfurtu, ali i da je bio povezan sa balkanskim podzemljem - prenose oni.

malaga

Španska policija

 

 

Aleksandar Kolundžić, bio je tajni agent nemačke policije!

Kako su otkrili mediji iz te države, Kolundžić koji je živeo u Ofenbahu u Marbelji je bio na tajnom zadatku i trebalo je da prikupi informacije o delovanju narko-kartela.

- Aleksandar K., 33-godišnji Srbin i tajni agent hesenske policije, brutalno je izgubio život u Marbelji. Bio je mučen i na kraju ubijen. Kao doušnik, trebalo je da prikuplja informacije o delovanju narko-kartela u Španiji i dostavlja ih nadležnima. Veruje se da je njegov rad kao doušnik doveo do njegovog ubistva - prenose oni.

Kako navode, ne isključuje se mogućnost da je ubijeni Srbin bio razotrkiven tokom svog tajnog zadatka.

 

Nakon prikupljanja dokaza, istražitelji su otkrili da je ubijeni 29. juna 2022. oko 16.30 sati zajedno sa nekoliko članova druge kriminalne grupe koja je trgovala drogom, otišao u svoju kuću.

- U kući je izbila svađa, a potom je ubijeni satima mučen, sve dok nije umro narednog dana u ranim jutarnjim satima - navodno je otkriveno tokom istrage.

malaga

Španska policija

 

 

Prema informacijama iz istrage, naknadno je otkriveno i da su ubice sa mobilnog telefona žrtve, dok je još bio živ, kontaktirali njegovu rodbinu i pokušavali da izvuku informacije.

- Nakon što su ga ubili, pobegli su iz zemlje i sakrili se na teritoriji Turske. Izdata je međunarodna poternica i vođa kriminalne grupe koji se smatra i glavnim za trgovinu drogom na jugu Španije, lociran je u Turskoj. Uhapšen je i predat španskoj policiji na aerodrumu u Malagi - prenose oni.

 

Navodno, uhapšeni je državljanin Nemačke, ali je turskog porekla i ima kriminalni dosije. Policija traga i za njegovim saučesnicima.

 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading