zoran marjanović
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Marjanović je u julu 2022. godine osuđen na 40 godina robije, ali je odlukom Apelacionog suda koja je doneta u oktobru prošle godine, ta presuda ukinuta i slučaj je vraćen na ponovno suđenje.

Pripremno ročište održano je 14. februara 2024., a Marjanović je u Palatu pravde došao sa slobode jer mu je Apelacioni sud 3. oktobra ukinuo pritvor.

Kada je izašao na slobodu odlučio je da se povuče u ilegalu, dok je u sudskom postupku koji se vodi protiv njega izjavio da neće da odgovora na pitanja. Na početku novog suđenja kratko se izjasnio da nije kriv i rekao da u daljem toku postupka neće odgovarati na pitanja sudije, tužioca i advokata.

On se čak po izlasku iz pritvora i preselio, pa više ne živi u porodičnoj kući u Borči. Ove godine nije viđen ni na groblju, na godišnjicu Jeleninog ubistva. Otkako je 3. oktobra 2023. godine izašao iz Centralnog zatvora, kada mu je ukinut pritvor, Zoran nije davao izjave za medije. Prvi put se oglasio 9. januara, takođe preko Fejsbuka, kada je objavio fotografiju sa sinom, bratom i prijateljima.

zoran marjanović

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Drugi put je rešio da prekine „zavet ćutanja“ 26. aprila 2024. kada je na društvene mreže okačio fotografiju na kojoj su prikazani Gospod Isus Hristos i Arhanđel Mihailo, kao i konjanik u viteškom oklopu sa štitom na kom su četiri S. Ispod fotografije njegovi prijatelji su ostavljali komentare, a jedan od njih je "Pravda za Zorana".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading