mirjevo
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Piše: SLAĐANA STEPANOVIĆ

Majku i sina komšije nisu videle oko dve nedelje. Odnosno Ljilju nisu videli oko 10 godina, koliko dugo nije izašla iz stana, a Duška oko dve nedelje.

Komšije su reagovale pošto su preminuli živeli u prizemlju, dosta stanara je osećalo neprijatan miris iz stana.

Dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je obavio uviđaj i naložio obdukciju i toksikološke analize.

mirjevo

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

 

Tela, na kojima nisu uočeni tragovi nasilne smrti, poslata su na Institut za sudsku medicinu radi utvrđivanja uzroka smrti. Sumnja se da oni preminuli pre oko 10 dana, do dve nedelje.

- Tragova nasilja nema. Vrata stana su iznutra bila zaključana a ključ je bio u bravi.  Iako na prvi pogled sve ukazuje da je prvo preminuo sin a potom i majka koja je zbog  svog zdravstvenog stanja bila u krevetu  ništa se ne prepušta slučaju.   Iako indicije ukazuju da je muškarac umro od srčanog udara  a potom i žena par dana za njim, čeka se toksikologija – rekao je izvor.

Prema njegovim navodima, tužno je što svi u zgradi hvale preminulu majku i sina, a niko, prema dosadašnjim prikupljenim podacima, se nije zabrinuo što ih oko dve nedelje nije video i stanari su reagovali kada je neprijatni miris iz njihovog stana počeo baš da štipa za oči, rekao je izvor. 

mirjevo

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

 

Komšije su u šoku i ne kriju tugu zbog tragedije koja se dogodila. Svi imaju samo reči hvale za preminulog sina i njegovu majku.

- Išao je na pijacu i jedva se kretao i delovao je onemoćalo, iako nije ni nešto star. Ljilju nismo videli 10 godina, niti je on pričao o njoj. Znali smo samo da je nepokretna i da je stalno u krevetu. Nije nam rekao da li ona boluje od nečega. Poslednjih dana čuo se samo njihov bišon iz stana, koji je lajao uobičajeno, jer su ga slabo šetali - priča jedna komšinica i dodaje:

mirjevo

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

 

- Njihove glasove uopšte nismo čuli, svi bismo dotrčali da su tražili pomoć. Poslednjih dana zgradom se širio nesnosan smrad, pa smo pozvali policiju i oni su pronašli njihova tela. Strašna tragedija, da majka i sin tako zajedno odu, zaboravljeni od svih - kaže šokirana žena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading