Policija
Foto: Alo/Foto: Valjevska posla

Prema saopštenju policije on se sumnjiči da je u nedelju, u porodičnoj kući, nakon verbalne rasprave, rukama i rukohvatom pištolja zadao supruzi više udaraca po glavi i telu, nanevši joj tako telesne povrede.

Ispalio pet metaka iz pištolja

- Nakon toga, G. B. je, kako se sumnja, u kući pucao iz pištolja, koji ima u legalnom posedu, i ispalio pet metaka, od kojih su se četiri zaustavila u zidu, a jedan u podu sobe. Oštećena je zbrinuta u Opštoj bolnici u Kikindi – saopštila je Policijska uprava.

Osumnjičenom određeno zadržavanje

G. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, na čiji predlog, sudija Osnovnog suda u Kikindi osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana.

Ćerka osumnjičenog, koja studira u Novom Sadu, ispričala je medijima da je majka telefonom pozvala da dođe kući, što je ona i učinila. Kada je autobusom stigla u Kikindu, u porodičnom domu zatekla je povređenu majku i oca s pištoljem u rukama.

"Majku je tukao drškom pištolja, pretio je da će je ubiti"

- Majku i oca sam zatekla u dnevnoj sobi, ona krvava i natečene glave. Na stolu su bila dva pištolja i drugo oružje i puni šaržeri. Po podu je bilo municije, a puška naslonjena na fotelju. Majku je tukao drškom pištolja. Pretio joj je da će je ubiti. Tvrdio je da ga ona potkrada, vara i laže. Povremeno je plakao. Molila sam ga da mi ne ubije majku – ispričala je ćerka ovih nesrećnih ljudi.

- Majka je ležala sklupčana na krvavom dvosedu. Glava joj je bila natečena i krvava, a oči zatvorene od udaraca- rekla je ćerka I. B. u svojoj ispovesti za Kurir.

Ćerka je uspela da pozove policiju, sa kojom je u kuću ove porodice stigla i Hitna pomoć i zbrinula povređenu ženu.

(Novosti)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading