Željko D. ubio Ankicu
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Advokat Vilijam Paspalovski, odabrani branilac Željka D., potvrdio je u izjavi za Alo! da se osumnjičeni u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem.

- Mom branjeniku se stavlja na teret teško ubistvo na svirep i podmukao način. Za sada mogu samo da kažem da je Više javno tužilaštvo dalo nalog za obdukciju tela, kao i nalog da se obavi njegovo neuropsihijatrijsko veštačenje da bi se utvrdilo da li je u vreme izvršenja krivičnog dela bio uračunljiv – rekao je za Alo! Vilijam Paspalovski. 

Kako su mediji pisali, osumnjičeni je u policijskoj stanici rekao samo da je nožem usmrtio suprugu. Navodno je pričao nepovezano i nije otkrio motiv ubistva. Ubijena žena je, prema nezvaničnim informacijama, nađena u krevetu, pa se istražuje da li je osumnjičeni preneo telo posle zločina. Utvrđuje se takođe da li je nož potegao dok se žena spremala za spavanje ili se sve odigralo posle žučne svađe kada je ona legla da spava.     

Kolege brutalno ubijene Ankice juče su se opraštale od nje na društvenim mrežama. Među prvima se oglasila vidno potresena Vesna Milanović, PR „Grand produkcije“ i uputila poslednji pozdrav Ankici, koja je godinama radila na „Grandu“ kao šnajderka, družila se sa poznatima i šila im haljine i odela.   

„Dragost, radost, nežnost. Sve je to naša Ankica. Prežao mi je“, napisala je Vesna.  

- Moju koleginicu je ubio muž! Kada će se stati na put ovakvim stvarima?! Kada?! Iskreno saučešće porodici - poručila je koleginica Marijana, dok je Natalija napisala: „Putuj s anđelima!“.

Ljudi sa kojima je radila kažu da je Ankica uvek bila nasmejana, vedra i raspoložena. Svi naglašavaju da će je pamtiti pre svega kao dobrog čoveka.

Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje u Ankičinom porodičnom stanu u Rakovici posle čega se njen muž sam prijavio policiji. Komšije ubijene Ankice rekle su da je bračni par desetak godina živeo u stanu u Rakovici i da ništa nije odavalo utisak da može doći do ovakvog zločina. Za supruga ubijene žene kažu da je bio miran i povučen i da je radio dostavu hrane.

Pripremala stajlinge zvezdama Granda

Ankica je bila po zanimanju šnajderka, godinama je radila za „Grand“, a pre samo nekoliko dana je učestvovala u pripremama zvezda „Granda“ za polufinale, koje je održano u nedelju uveče. Svi je pamte kao nasmejanu, vedru i komunikativnu jer je rado ćaskala kako sa kolegama, tako i sa takmičarima. Voleli su je i pevači, i voditelji, koji su u neverici primili vest o tragediji. Kolege sa „Granda“ izjavile su saučešće porodici, a pevači su se oprostili od nje i putem društvenih mreža.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading