hronika
Foto: EPA/Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Kako saznajemo u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, prethodne večeri policiji su u razmaku od sat vremena stigle dve različite prijave o dva tragična slučaja.

- Dana 29.05.2024. godine, oko 19,30 časova, dežurni tužilac obavešten je da je u ul. Crvene zastave br. 5/16 u Kragujevcu, u stanu pronađeno jedno mrtvo lice ženskog pola, identifikovano kao K.M., rođena 1940. godine, kao i  da je u istom stanu pronađen njen sin K.S., rođen 1959. godine, koga je hitna pomoć nakon reanimacije, odvezla u UKC „Kragujevac“ gde je ubrzo preminuo, nakon čega je dežurni javni tužilac dao naredbe za obdukciju oba lica, a istovremeno je naloženo da se prikupe obaveštenja i dokazi radi utvrđivanja okolnosti ovog slučaja - navode za Alo! u tužilaštvu.

Kako dalje kažu, nakon toga policija je dobila poziv zbog smrti muške osobe na drugom kraju grada.

- Istog dana oko 20.25 časova, takođe, dežurni javni tužilac je obavešten da je policija izašla na lice mesta u ul. Kralja Milana IV br. 102, a nakon što je NN lice putem telefona zatražilo pomoć policije, gde je zatečeno lice muškog pola V.P., rođeno 1968. godine, mrtvo, u porodičnoj kući u kojoj su se nalazi roditelji i brat, nakon čega je izvršen uviđaj, izdata naredba za obdukciju i naloženo da se utvrde sve okolnosti ovog slučaja - zaključuju u tužilaštvu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading