Danka Ilić
Foto: Alo/Printscreen/društvene mreže

Agoniija oko tela male Danke Ilić koja je pod misterioznim okolnostima nestala pre dva meseca 26. marta sa porodične pojate u Banjskom Polju, gde je tog popodneva boravila sa majkom i bratom, čini se da će uskoro dobiti epilog.

Osumnjičeni za ubistvo, Dejan D. iz Zlota i Srđan J. iz sela Luka koji se od tada nalaze u pritvoru nakon Dejanovog priznanja da je počinio ovo krivično delo, branili su se ćutanjem. Međutim, Srđan J. je još pre dva meseca najavljivao da će izneti iskaz pred tužiocem gde se nalazi telo Danke Ilić koje još uvek nije pronađeno, međutim od toga nije bilo ništa.

Nakon odluke Višeg Javnog Tužilaštva u Zaječaru da im se pre par dana produži pritvor na još 30 dana , premaq nezvaničnim informacijama ,navelo ga je na razmišljanje da konačno progovori gde se nalazi telo devojčice, potvrdio nam je i njegov branilac Živadin Bogdanović.

,,Tačno je, to što ste čuli. Sva je prilika da će dati iskaz i prekinuti odbranu ćutanjem, toliko mogu za sada da kažem , moram u sudnicu rekao nam je vrlomkratko advokat Bogdanović.

Da li će tako i ostati i Srđan J. ostati pri svojoj odluci da progovori o zločinu saznaćemo u narednim danima kako bi se na taj način konačno došlo do istine za kojom se traga već puna dva meseca.

Telegraf

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading