Sjenica
Foto: Alo/Foto: M.J

Užas! Državljanka Nemačke A. A. L. (39) uhapšena je u Užicu zbog sumnje da je u utorak uveče nožem usmrtila svoju svekrvu Bajru Lakotu (66) iz okoline Sjenice! Posle zločina osumnjičena je pobegla, a lisice na ruke su joj stavljene u jednom hotelu u Užicu! 

 Kako saznajemo, ovo teško ubistvo dogodilo se u porodičnoj kući usmrćene žene u selu Dubnica kod Sjenice. Policija je osumnjičenu uhapsila u jednom hotelu na užičkoj autobuskoj stanici gde se kratko skrivala nakon zločina.

 Ovoj tragediji, kako se pretpostavlja, prethodili su loši odnosi osumnjičene sa bivšim suprugom i njegovom porodicom. 

 - Osumnjičena državljanka Nemačke i sin ubijene žene su bili u braku i u toku je njihov razvod. Sporili su se oko toga kome će pripasti deca koju su dobili u tom braku. Dan dva pre zločina, osumnjičena je kontaktirala s bivšim svekrom i tražila je od njega da joj dovede decu do Užica kako bi ih videla - kaže naš izvor iz istrage.

Dadilja iz Nigerije čekala decu u hotelu

Nakon što je osumnjičena dogovorila sa svekrom da joj dovede decu do Užica, ona je krenula za Sjenicu. U hotelu je ostala dadilja iz Nigerije da sačeka decu.

- Svekar je tražio da vidi snahu i nije želeo da ostavi decu kod nepoznate žene iz Nigerije. Za sada, dadilja nije osumnjičena ali se detaljno proverava da li je znala da je A. A. L. planirala ubistvo i da li je u njemu na bilo koji način učestvovala - kaže izvor za Alo!.

 

 Svekar osumnjičene, ne sluteći šta će se dogoditi, odveo je unučad do Užica.

 - Ona mu je rekla da će ga čekati u hotelu i svekar je tamo odveo njenu decu. Dok je svekar sa decom putovao do Užica, njegova bivša snaha je otišla do Sjenice i u porodičnoj kući ubila bivšu svekrvu zadavši joj više uboda po telu. Znala je da je Bajra ostala sama u kući i to je iskoristila da izvrši zločin - kaže naš izvor i dodaje da je osumnjičena odmah pobegla.

Telo ubijene žene pronašli su njeni rođaci koji su odmah pozvali policiju.

 - Rođaka je otvorila vrata kuće i tamo zatekla lokvu krvi i telo ubijene Bajre. Odmah je istrčala iz kuće i pozvala ćerku ubijene žene. Ubrzo su se okupili rođaci, komšije, policija je brzo stigla - kaže naš sagovornik.

Policija je odmah po prijavi blokirala celo selo. Po dobijanju svih informacija, policajcima je bilo jasno gde se osumnjičena krije. Pronađen je i nož kojim je Bajra Lakota ubijena.

 - Nož kojim je ubijena pronađen je pored Bajrinog tela u sobi - kazao je izvor.

Bivši muž osumnjičene je u Nemačkoj i odmah po saznanju da mu je majka ubijena krenuo je za Srbiju. Brat od strica ubijene žene medijima je rekao da još ne može da veruje šta se dogodilo.

 - Ubijena je moja sestra, ona i ja smo drugo koleno. Bila je posebna, nemam reči. Boga molim da porodici podari snagu da sve ovo izdržimo i da nikad nikoga ovo zlo ne zadesi - rekao je brat ubijene žene.

 Osumnjičenoj, koja se sumnjiči za teško ubistvo, određeno je zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru. 

Telo ubijene, zbog obdukcije, poslato je na Odeljenje za patologiju u Novom Pazaru.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading