Rade Dragijević
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza/ Printscreen

Rade Dragijević, otac prvoosumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), otvorio je dušu za Alo! i ispričao kroz šta je sve prošao dok se nalazio u pritvoru u Zaječaru.

S njim smo razgovarali samo nekoliko sati nakon njegovog izlaska iz pritvora... 

Kako je istakao, on se trenutno nalazi u domu u kome je živeo nekada sa sinovima i suprugom u selu Zlot.

U svoj porodični dom, koji je pre tri meseca izgledao potpuno drugačije, kročio je sam. I tu sada nema nikoga... 

- Izašao sam jutros u dva iz zatvora. Sada sam kod kuće. Šta da vam kažem, kada sam ušao nema nikoga, umro mi je sin, umrla mi žena, sin mi u zatvoru. Kako mogu da budem - priča kroz suze, Rade. 

Kako ističe, "drži se nekako", ali ga je sve ovo veoma poremetilo.

- Ne znam šta da mislim, šta da radim. Sedim i razmišljam šta se desilo. U zatvoru mi nije bilo loše, video sam u par navrata sina. Njemu je teško, ne govori ništa, ko zna šta se njemu vrzma u glavi - priča naš sagovornik i dodaje:

- Moram neko da me odveze do Bora, da podignem penziju. Treba da se plati sahrana mog sina, i žene. Nisam išao na njihov grob jutros, rekli su mi da izbegavam neke naročite kontakte. Tada kada sam bio na sahrani,prvi put sam video grob svog sina - plačući priča Rade.

Stvari koje su bile izuzete na veštačenje, kako kaže, još mu nisu vraćene. 

- Stvari koje su uzete iz kuće još nam nisu vraćene. Ni motorne testere, ni noževi, cipele. Nadam se da će se sve ovo konačno završiti. Niko nije dolazio kod mene, bar za sada - kaže Rade.

Podsetimo, Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine. Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, obojica radnici JKP „Vodovod“ Bor, koji su u pritvoru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading