udes
Foto: Alo/Alo

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas da je, prema prvim izveštajima saobraćajne policije za nesreću kod Mladenovca, u kojoj je poginula jedna osoba, a više od 30 povređeno, verovatno kriv vozač automobila koji se sudario sa autobusom.

Dačić je precizirao da je, prema informacijama koje je dobio od policije, vozač automobila skrenuo u suprotnu traku i udario direktno u autobus. On je, gostujući na Tv Pink, naglasio da je uviđaj još u toku.

- Uvek kada iznesem takvu informaciju moram da kažem da je to informacija koju dobijem od policije. Videče se da li će uviđaj tako to pokazati ili ne", rekao je on. Apelovao je na sve učesnike u saobraćaju da budu veoma oprezni i naveo da je već nekoliko dana u toku pojačana kontrola u saobraćaja. Kao primer je naveo da je juče priveden čovek koji je vozio sa 3,8 promila alkohola u krvi. Vozač putničkog automobila poginuo je jutros u sudaru sa autobusom kod Mladenovca, a u Urgentni centar je dovezeno 37 osoba od kojih su četiri teže povređene, saznaje Tanjug.

Neki od povređenih bi trebalo da budu odvezeni i u druge bolnice, a većina ima povrede glave, dok su neki sa ortopedskim povredama. Povređene je u Urgentnom centru obišao ministar zdravlja Zlatibor Lončar.


BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading