DOK JE POSLUŽIVALA GOSTE, METAK PROŠAO JOJ KROZ GLAVU Tragedija kod Jagodine
Alo!

Dragan i Dejan A.(48) iz Dragocveta kod Jagodine iz nehata su ubili Marinu A. (46), Draganovu suprugu, pre deset godina.

Kako je „Alo!“  tada pisao, Marina je  upucana u glavu tokom porodičnog slavlja, na kojem su Dragan i Dejan šenlučili pucajući iz vatrenog oružja

Meštani su tada rekli da su se kobnog dana okupili sa rodbinom i prijateljima kod Dragana na porodičnom ručku, a da je prilikom šenlučenja blizanaca jedan hitac je pogodio njegovu suprugu Marinu u glavu i na mestu je usmrtio. Marinu je metak pogodio na terasi, dok je posluživala goste. 

 - Oni su poznati po tome da šenluče iz pištolja na slavljima. Niko im to nije uzimao za zlo jer su bili dobri i vredni ljudi, obrađivali su više desetina hekatara i to im je bio ventil i odmor od svakodnevnih obaveza. Malo više se popilo i situacija je izmakla kontroli. Međutim, ovo će im izmeniti živote, daj Bože da im se kuće ne ugase. Marina i Dragan imali su ćerku Natašu (24). Jadno dete, ona je sada ostala sama.  Dragan je bio viđeniji domaćin, predsednik mesne zajednice u prošlom sazivu. Dobričina, radio je dan i noć. Lepo i skladno su živeli, bez svađa i trzavica - pričale su komšije, dok komšinica iz obližnje kuće dodal da su bili bogata porodica koja je pomagala i druge u selu.

- Uspešna porodica, skladna braća. Dragan i Dejan su svima pomagali, rekla je tada komšinica i dodala da je Marina bila dobra domaćica:

- Od njih se moglo učiti. Marina je bila domaćica i držala je sve pod kontolom, dok je Dragan bio po ceo dan u polju. Tiha i vredna žena. Niko nije mogao da nasluti da će se dogoditi ovakva tragedija. Život im je pretvoren u pakao jednim nepromišljenim postupkom, sudbina se gadno poigrala s njima - rekla je tada ona.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading