SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE UPUCAO DEČAKA (14) U SARAJEVSKOJ! Evo kako se branio pred Tužilaštvom!
Foto: Promo/Pixabay/Fleimax

"Dežurni javni tužilac Prvog OJT u Beogradu je saslušao osumnjičenog na okolnost krivičnog dela Izazivanje opšte opasnosti koji je izjavio da ne želi da iznosi odbranu", navodi se u saopštenju.

Nakon toga Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati postupak uticajem svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti delo krivično delo koje mu je stavljeno na teret.

Pogođen u butinu

Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima sve mere i radnje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovog događaja.

Podsećamo, dečak (11) je u Sarajevskoj ulici, a kako je potvrđeno za "Blic", maloletnik je zadobio povredu u predelu butine.

Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je predlog tužilaštva za određivanje pritvora M.M. koji se sumnjiči da je pogodio 11-godišnjeg dečaka iz vazdušne puške u parku u Sarajevskoj ulici.

Po oceni sudije, ne postoje okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ometati postupak uticanjem na svedoke, niti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Osumničeni je na saslušanju izjavio da ne želi da iznosi odbranu. On je osumnjičen za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading