novi bečej
Foto: Printscreen/Facebook

Povodom ove teške saobraćajne nesreće juče se oglasio i MUP.

- M. M. se sumnjiči da je sinoć oko 21 sati, na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane, automobilom marke "mercedes“ naleteo na bicikliste, majku i decu, koji su vozili putem osvetljeni. U Urgentnom centru zrenjaninske bolnice tridesetšestogodišnja žena je od zadobijenih povreda preminula. Jedanaestogodišnjoj devojčici konstatovane su teške telesne povrede, dok trinaestogodišnji dečak nije povređen – saopštio je MUP u nedelju.

Takođe, naveli su i da je vozač automobila odmah uhapšen i da se tereti za teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Bečeju, a uhapšenom vozaču određen je pritvor do 48 sati.

Nesrećna majka troje dece Monika I. poginula je u sedmom mesecu trudnoće, a lekari nisu uspeli da se izbore ni za život njene bebe, što znači da su u ovoj nesreći izgubljena dva života.

Monika Isakov

Fejsbuk

 

Kako saznajemo, majka i dvoje dece su se u subotu uveče uputili ka salašu koji se nalazi između Novog Bečeja i Kumana.

- Na salašu radi Monikin suprug Aleksandro i tamo je išla da ga obiđe, a porodica živi u Novom Bečeju. On na tom imanju čuva ovce - kaže jedna meštanka za Alo!.

Očevici nesreće kažu da Milorad nije pobegao s lica mesta.

- Hvatao se za glavu kad je izašao iz kola. Nije mogao da veruje šta se desilo. Brzo se skupio narod, pozvana je i ekipa Hitne pomoći i policija. Povređeni su sanitetom prevezeni u bolnicu, a dečak je bio potpuno dezorijentisan. Preživeo je veliki šok kada je ugledao krvavu majku i sestru kako leže na asfaltu – rekao je jedan svedok za medije.

Jedna meštanka Novog Bečeja kaže da cela opština poznaje Milorada, vlasnika stovarišta, i da za njega imaju samo reči hvale.

Gde mi je mama?

Prvu pomoć povređenoj devojčici pružili su momak i devojka koji su se našli na licu mesta.

- Devojka i ja smo odmah okrenuli dete na bok i pružili joj pomoć, nakon čega se probudila. Jaukala je zbog bolova u leđima i levoj nozi i odmah pitala gde je mama. Pitao sam je „koja mama“, a ona mi je rekla da joj majka leži u kanalu. Devojka je odmah otrčala do nje, ali nije uspela da je probudi. Nije htela da je pomera jer je imala vidljive povrede na nozi kod članka i otvorenu povredu kod butine - ispričao je mladić.

- On je iz našeg mesta, cela njegova porodica je ugledna kako kod nas u kraju, tako i u Novom Bečeju, gde on živi. Imaju svoju porodičnu firmu i veoma su imućni, ali nikako bahati. Nažalost, kažu da je Milorad sinoć brže vozio i da nije uspeo da izbegne osvetljenu kolonu biciklista – kaže poznanica vozača.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading