Stefan Stanojević
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Tragedija! Stefan Stanojević (23) iz Surčina poginuo je u stravičnoj nesreći, kada je na njega na pešačkom prelazu pri velikoj brzini i pripit M. M. (31) naleteo kolima! Mladić je zadobio teške povrede, a posle višečasovne borbe lekara preminuo je u Urgentnom centru od unutrašnjeg krvarenja.

Kako saznajemo, saobraćajna nesreća se dogodila u četvrtak uveče oko 19.30 sati na pešačkom prelazu u Vojvođanskoj ulici u Surčinu.

- Stefan je prelazio ulicu na pešačkom prelazu kada je na njega naleteo automobil „škoda“ kojim je upravljao M. M. (31). Stefan je od siline udarca zadobio teške povrede, zbog čega je sanitetom hitno prebačen u Urgentni centar u Beogradu. Dečko je bio u jako kritičnom stanju, a lekari su se borili za njega do juče ranih jutarnjih sati. Nažalost, zbog unutrašnjeg krvarenja mladić je preminuo - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje stravične detalje nesreće:

- Osumnjičeni M. M. je imao prilikom alko-testa 0,5 promila alkohola u krvi, a pritom se, prema rečima svedoka, kretao neprilagođenom brzinom. Kako kažu, on je do te mere brzo vozio da je udarac u Stefana bio poprilično silovit i da je mladić čak ostao bez patike. Oštećenja na automobilu takođe ukazuju da se osumnjičeni kretao velikom brzinom. Stefan je bespomoćno na putu bez svesti, a neki kažu da je čak veliko čudo što je u tom trenutku uopšte ostao živ. Nakon što je Stefan preminuo u bolnici, istragu o ovom slučaju preuzelo je Više javno tužilaštvo u Beogradu - tvrdi naš sagovornik.

Porodica, prijatelji i poznanici su u šoku zbog Stefanove smrti. Dok se nesrećni mladić borio za život na odeljenju „E“ Urgentnog centra u Beogradu, njegova majka Žaklina očajnički je pokušavala na sve moguće načine da pomogne svom detetu. Ona se oglasila na svom Fejsbuku potresnom porukom:

- Ako ima neko neku vezu u Urgentnom, novom delu... Stefana mog sina udario je auto, molim za svaku informaciju - napisala je majka,  a u komentarima su se nizale poruke podrške „Molimo se za brz oporavak“, „Bože, molim te usliši ove naše molitve za spasenje našeg Stefana da nam se što pre oporavi i ozdravi“.

Nažalost vesti o njegovoj smrti šokirale su sve koji su ga poznavali. Mnoge je potreslo i to što je njegova majka samo pet dana pre tragedije postavila snimak, na kojem se vidi njen sin kako se veseli na nekom slavlju, ne sluteći šta će se dogoditi.

Utvrđuju se okolnosti tragedije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading