JOŠ JEDNA OPTUŽNICA ZA VRAČARCA Izbo dvojicu Rusa kod "Beograđanke"
Više javno tužilaštvo u Beogradu

Bukljaš je, inače, od ranije u pritvoru kao pripadnik "vračarske grupe" kojoj se trenutno pred Specijalnim sudom sudi za teška krivična dela.

"Postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 25. marta 2017. na autobuskom stajalištu ispred Palate 'Beograđanka' pokušao da ubije M.A.B. i P.S.B. tako što je, dok je bio u društvu sa nepoznatim muškarcem, ušao u verbalni sukob sa oštećenima koji su bili u grupi sa više drugih osoba, od kojih su neki nosili obeležja fudbalskog kluba 'Spartak' iz Moskve i kretali se sredinom Ulice kralja Milana", navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako se dodaje, Bukljaš je potom uhvatio za džemper M.A.B. i oborio ga na zemlju, opkoračio ga i oštrim predmetom mu zadao lakše povrede u vidu ubodine i sekotine:

"Zatim je, kako se sumnja, okrivljeni nasrnuo na P.S.B, koji je pokušavao da ga razdvoji i udalji od M.A.B. dok je ležao na zemlji. I njemu je zadao više ubodnih rana koje predstavljaju tešku telesnu povredu opasnu po život. Nakon toga, Bukljaš se udaljio sa nepoznatim muškarcem u pravcu Resavske ulice."

U postupku protiv "vračaraca" Bukljaš se tereti za dva pokušaja ubistva i pomaganje u trećem.

Zajedno sa Markom Tacićem i Jovanom Bošnjakom osuđen je prvostepeno u februaru prošle godine na godinu i tri meseca zatvora zbog pokušaja iznude 15.000 evra od M. M. u oktobru 2019., navodno po nagovoru Luke Cerovića.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading