Teodor Gaćeša
Foto: Alo/Foto: Alo/Youtube printskrin

Teodor Gaćeša (49) zvani Tedi, suvlasnik “Pink taksija” iz Beograda, nije imao šanse da preživi jer ga je ubio profesionalni ubica iz oružja koje je veoma efikasno, saznaje „Alo!“ od izvora u MUP-u Srbije.

Naš sagovornik dodaje da je Gaćeša likvidiran iz malokalibarskog oružja, sa kojim retko ko zna dobro da rukuje, a da se po načinu izvršenja može zaključiti da je samo dobro obučeni strelac mogao da ubije suvlasnika “Pink taksija”.

- Sva operativna saznanja ukazuju na to da je Gaćešu mogao da ubije neko ko ima iskustva u likvidacijama i rukovanju oružjem jer je koristio malokalibarski pištolj. Policija je na tragu ubici i njegovom saučesniku i uskoro se može očekivati njihovo hapšenje. Na licu mesta su pronađene čaure, na osnovu kojih je otkriveno iz kojeg je oružja ubijen suvlasnik “Pink taksija” - rekao je tada izvor našeg lista iz MUP-a Srbije.

On je tada dodao da je ubica najverovatnije iznajmio stan u blizini mesta na kojem je ubio Gaćešu.

Prijatelj: “Nije se nikog plašio”


Prijatelj ubijenog Gaćeše rekao je za “Alo!” da Gaćeša nije dobijao pretnje.
- Nije se nikoga bojao. Radio je dobro sa svojim taksi udruženjem, koje ima 1.400 članova. Bio je raspoložen i ništa nije ukazivalo na to da se nekog plašio - rekao je za naš list Gaćešin prijatelj.

Gaćeša je posle razvoda sa suprugom provodio dosta vremena na svom splavu na Savi, a prema nezvaničnim informacijama, živeo je kao podstanar u jednom stanu u Učiteljskom naselju, nekoliko ulica dalje od mesta gde je ubijen.

Njegov sin, ćerke i brat tada su na svojim Fejbuk profilima stavili crnu naslovnu fotografiju.

- On ga je pratio danima, a s obzirom na to da Gaćeša godinu dana nije dolazio u sedište „Pink taksija“ u Pljevaljskoj ulici, u Učiteljskom naselju, sumnja se da je dobijao pretnje. Sigurno je znao da je Gaćeša na dan ubistva zakazao sastanak u Kozarčevoj ulici, u kafiću zatvorenog tipa, pa se sumnja da se suvlasnik “Pink taksija” plašio za svoju bezbednost. Sa ubicom je bio pomagač, koji nije pucao u Gaćešu - naveo je naš izvor iz policije.

Prema rečima našeg izvora, policija ispituje da li su dugovi motiv ubistva.

Naš sagovornik dodaje i da je suvlasnik „Pink taksija“ ušao u poslove sa građevinom.

Tadašnji Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da beogradska policija ima očevica ubistva.

- Imamo neke pravce rada i očevica tog krivičnog dela. Ne bih da govorim dalje da ne bih ugrozio i očevica i istragu. Beogradska policija na tome intenzivno radi i verujem da ćemo uskoro imati rezultate - poručio je Stefanović.

Policija je obavila razgovore sa Gaćešinom porodicom i prijateljima koji su vođeni kako bi se utvrdilo da li je imao neprijatelje, da li se nekome zamerio, da li mu je iko pretio.

Gaćešu su pogodila četiri projektila, dva u glavu i dva u leđa. Ubica, obučen u belu duksericu, prišao je s leđa Gaćeši dok je izlazio iz “mercedesa” i pucao mu najpre u leđa, a zatim u glavu. Stanari okolnih zgrada kažu da nisu ništa čuli, zbog čega policija pretpostavlja da je ubica koristio prigušivač.
Gaćeša je bio razveden, a iza sebe je ostavio punoletnog sina i dve ćerke.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading