nesreca
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

Krvav početak meseca,još potresa javnost! Dva tinejdžera stara svega 18 i 19 godina nastradala su u stravičnim nesrećama koje su se dogodile u Pančevu i Pećincima na samom početku meseca! Mladić P. M. (19) iz sela Donji Tovarnik poginuo je kada je udario u betonski krst na kružnom toku u mestu Ašanja. Kako su tvrdile komšije, ali i familija nesrećnog mladića, pre nego što će sesti za volan, rekao je da ide da se ubije!

Rođaka nastradalog mladića P. M. ispričala je ranije za Alo! da je bio vredan i pošten, ali da je u jednom trenutku 1. maja seo u svoj automobil, odvezao se do mesta Ašanja i direktno se zakucao u kameni krst.

- To je fina porodica. On je bio vredan mladić. Kada je završio školu, počeo je da radi, ali se nije dugo zadržao na tom poslu, bilo mu je naporno. Od tada je pomagao ocu koji se bavi poljoprivredom, tu je bio za sve što treba da se pomogne. Nažalost, roditelji su mu se razveli, majka je otišla od njih, a otac je vodio računa o njemu. Ne znam da su ikada imali bilo kakav problem, skladno su živeli. Svako je imao svoj auto, to je porodica koja je imućna - kazala je za Alo! rođaka nastradalog mladića, i dodaje da je majka dečaka u šoku i ne može da poveruje u priče da je njen sin navodno izvršio samoubistvo.

nesreca

Instagram/192.rs

 

- Ona ne živi sa njima, došla je tu juče odmah nakon što se desila nesreća. Ne može da poveruje da je njen sin digao ruku na sebe, isto tako i njegov otac i sestra. Od juče ne znaju šta će sa sobom - objašnjavala je naša sagovornica.

Slična tragedija desila se kada je fudbaler Aleksandar Kristijan Marković (29) poginuo pre dve godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se svojim „mercedesom" zakucao u betonski krst u selu Šimanovci kod Pećinaca, a neposredno pre smrti sedeo je sa svojim prijateljima u kafiću.

- Kobne večeri mladić je bio s prijateljima u selu Ašanja, odakle je rodom, nakon što je za predstojeće praznike došao kući iz Nemačke, gde je poslednje dve godine živeo i radio kao vodoinstalater. Sedeo je, smejao se i bio je dobro raspoložen dok je bio u kafiću, a onda se pozdravio sa prijateljima i rekao im da ide kod oca u Šimanovce - rekao je poznanik nastradalog Markovića upoznat sa slučajem.

On je rekao da je nesrećni mladić vozio prebrzo, i da je izgubio kontrolu nad autom.

- Priča se da nema vozačku dozvolu i da je vozio neprilagođenom brzinom i da je u jednom trenutku, kada je došao do kružnog toka, izgubio kontrolu nad „mercedesom" i nije uspeo da smanji brzinu i direktno je udario u betonski krst koji se nalazi u sredini kružnog toka - rekao je izvor blizak slučaju.

Dva sata nakon nesreće u mestu Ašanja život je 1. maja izgubio i tinejdžer M. V. (18), u selu Bavanište kraj Pančeva. Kako tvrde prijatelji mladića, on je ušao malo većom brzinom „pežoom“ u krivinu, sleteo sa puta, a potom u kanal.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading