prostitucija
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Naime, decembra te 2016. godine policija je uhapsila Danijelu J.  iz okoline Šapca zbog sumnje da je u noći između početkom novembra ukrala oko 5.700 evra od gastarbajtera (48) iz okoline Loznice!

Kako smo tada pisali, ona je muškarca zaustavila na putu dok je išao iz Šapca prema Loznici i ponudila mu seksualne usluge, na šta je on pristao.

- Odvezao je devojku na jedan obilazni put u blizini jednog lokala, gde su imali seks. Nakog toga je ona izašla iz njegovog auta, a on je otišao u obližnju kafanu da se malo okrepi. Međutim, i piće i seks su mu preseli kada je želeo da plati račun i shvatio da mu u džepu nema novčanika sa oko 5.700 evra! Odmah je krađu prijavio policiji, koja je brzo identifikovala prostitutku i uhapsila je – pričao je tad  sagovornik „Alo!” blizak istrazi.

Kako naš list saznaje, gastarbajter je 5. novembra došao iz Nemačke na sahranu jedne svoje komšinice u svoje rodno mesto kod Loznice.

- Sahrana je bila u sredu. On je veče pre sahrane bio sa tom prostitutkom. Inače, on važi za porodičnog čoveka. Ima ženu i dvoje dece, dok mu u rodnom selu lepu kuću čuva komšija – pričao je  meštanin sela koji poznaje nasamarenog gastosa.

Komšije su hvalile opljačkanog muškarca i ističu da nemaju pojma da je imao bilo kakvu „nezgodu” na putu.

- Posle sahrane se vratio u Nemačku - rekao nam je tad komšija nasamarenog muškarca.

Kako saznajemo, devojka koja je opljačkala naivnog Lozničana je imala periku. Međutim, to nije bila prepreka policiji da je brzo pronađe.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading