policija
Foto: Shutterstock/Shuterstock

 

Kako izveštavaju mediji tužilaštvo nije tražilo da mu bude određen pritvor, ali je tražilo i sud mu je odredio mera zabrane napuštanja boravišta, oduzet mu je pasoš i mora da se svake nedelje javlja u policijsku stanicu. 

Podsetimo Vladica P. je pronađen i uhapšen 15. maja u Beogradu u zajedničkoj akciji policije iz Velike Plane i Beograda, a po poternici koju je za njim raspisalo Osnovno javno tužilaštvo u Velikoj Plani, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo oduzimanje maloletnog lica.

On se sumnjiči da je, 9. aprila ove godine, bez saglasnosti supruge, iz motela u Velikoj Plani u kojem su boravili, odveo njihovog četrnaestogodišnjeg sina u nepoznatom pravcu, nakon čega se nije javljao na telefonske pozive.

Inače majka Anica je za medije objasnila da joj je 9. aprila ujutru njen bivši suprug rekao da sina probudim da bi otišli po auto, a onda su oni izašli iz hotela i od tada ih nema.

Ankica tvrdi da je sve počelo kada je njen bivši suprug Vladica, početkom aprila, rekao da se spakuju i da krenu u obilazak manastira.

- Nikada detetu nisam branila da ima dobar odnos sa ocem. Uvek sam želela da se dobro slažu. Obradovali smo se tom zajedničkom putovanju jer smo sin i ja veoma religiozni. Obišli smo puno manastira. Zato nisam ni posumnjala da nešto nije u redu. Spakovali smo se i otišli u Veliku Planu. Spavali smo u hotelu - rekla je između ostalog tada Ankica.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading