ana knežević
Foto: Alo/Društvene mreže

Istražitelji trenutno ispituju povezanost IT stručnjaka Davida Kneževića sa nestankom Ane, dok njen brat Felipe Henao otkriva nove detalje iz njihovog života.

Felipe Henao, brat nestale Ane Knežević, opisao je za medije u Sjedinjenim Američkim Državama njihov odnos, ističući Aninu neprocenjivu podršku i ljubav prema putovanjima i životinjama. Ana je bila ključna u Filipovom životu, pružajući mu podršku kada je odlazio u Englesku da volontira, obezbeđujući mu neophodnu opremu i verujući da će to iskustvo obogatiti njegov život.

David Knežević iz Beograda priveden je zbog nestanka svoje bivše supruge Ane Knežević, koja je nestala u februaru u Madridu. 

Kada je Felipe odlučio da napusti Kolumbiju, Ana ga je zaposlila u firmi koju je vodila sa svojim suprugom Davidom Kneževićem, obezbeđujući mu hranu, smeštaj i mentorstvo. 

- Obezbedila mi je hranu, smeštaj i mentorstvo - rekao je Felipe.

Njena velikodušnost i podrška bili su ključni u Filipovom životu, a on ističe da je sve što je postigao, postigao zahvaljujući njoj.

- Platila mi je avionske karte, kupila mi je laptop koji mi je bio neophodan. Uveravala me je da će to biti jedno odlično iskustvo. I bio je to pravi poziv i jedna od najboljih odluka u mom životu - navodi on.

Unesrećeni mladić Felipe Henao takođe izražava nadu da će njegova sestra biti pronađena, ističući da je podržavaju i da su njen glas u potrazi za njom. Njihova ljubav prema Ani i nada u njen pronalazak ostaju snažne i nepokolebljive.

- Uvek sam joj govorio, da nije bilo tebe, ko zna šta bi sa mnom bilo - zaključuje Felipe.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading