Lela Stojadinović
Foto: Alo/Foto: Facebook/Printscreen

Jedna njena prijateljica otkrila je da je Lela u posednjim trenucima svog života štitila život svog sina (23), ali da nažalost nije mogla da zaštiti sebe. Kako je dodala, Lela je radila u GO Požarevac, a sa Nikolom Lazarevićem (45) koji ju je ubio nožem bila je u emotivnoj vezi. Lazarević se posle zločina ubio.

Lela je, podsetimo, sahranjena u subotu, 18. maja, kada su njena porodica, kao i prijatelji imali priliku da se poslednji put oproste od nje. Nakon sahrane, oglasila se jedna Lelina prijateljica i navela da je Lela pored Nikole preživela pakao.

"Upoznala je tog čoveka, zaljubila se i onda je počeo pakao"

- Upoznala je tog čoveka, zaljubila se i onda je počeo pakao. Tortura svakog dana. Viđale smo se na kafi, ali sve ređe i ređe, tortura je bila sve jača, Lela je živela u paklu. Pokušavala je da se povuče, ali nije uspela. Skoro sam saznala da su mnogi znali za to, ali pomoći nije bilo. Ako institucije ne pomognu, niko ne može - rekla je žena.

Inače, kako smo pisali, ubijena žena je tri puta prijavljivala Lazarevića za nasilje, a prijateljica je sada navela da je Lela iz straha povlačila iste.

- Nasilnik je znao za prijave, pretio je da će joj ubiti sina i ona je tu pretnju ozbiljno shvatala. Zato se vraćala ovom monstrumu - dodala je, a potom je otkrila i to da je na sahrani koja je održana u subotu, Lelin sin rekao da mu je majka na neki način spasila život.

"Sinu je spasila život, ali sebe nije mogla"

- Njen sin kaže da mu je majka spasila život. Njoj, nažalost nije bilo spasa - završila je prijateljica ubijene žene objavu na društvenij mreži.

Podsetimo, Lelu Stojadinović je kobnog dana oko 17 sati ubio emotivni partner Nikola Lazarević (45) iz Požarevca. Naime, Nikola je navodno, došao u stan Leline majke koja je nekoliko dana pre toga otišla u banju. Posvađali su se, a zatim je Lazarević nasilnički nasrnuo na nesrećnu ženu i pretukao je pesnicama, da bi potom uzeo kuhinjski nož i ubio je. Nakon toga ubica je sebi prerezao grkljan. Njihova tela pronašao je Lelin sin (23).

Ubica u Požarevcu imao suprugu i porodicu

Kako smo pisali, Nikola L. je živeo u Požarevcu sa suprugom i porodicom. Imao je autolimarsku radnju i šlep službu. Posao mu je dobro išao, lepo je zarađivao, tako da je porodica bila materijalno obezbeđenja.

- Njegova supruga je takođe fina žena, a šta se s njim desilo verujte da ne znamo - rekao je jedan šokirani komšija iz Požarevca i dodao:

- Čuli smo da je ubio neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu. Ja sad ne mogu da tvrdim da mu je ubijena bila devojka, nisam ih nikada video zajedno, niti znam ko je ta žena. Čudna situacija.

"Iz stana je dopirala cika i vika"

- Lelu nismo dobro poznavali, nije živela ovde. Tu joj živi mama, ali je žena otišla u banju, a Lela je došla da čuva stan dok ona nije tu. U sredu je kod nje došao taj čovek, njega tek ne poznajemo, ali su u jednom momentu postali jako bučni. Iz stana je dopirala cika i vika, bilo je jasno da se svađaju - ispričao je komšija i dodao da je Lelin sin ubrzo došao i zatekao jeziv prizor.

- Ispostavilo se da je muškarac prvo pretukao ženu, pesnicama je izudarao, tako da je bila sva modra. Onda ju je iskasapio kuhinjskim nožem i na kraju je sebi zario nož u vrat - ispričale su šokirane komšije.

(Kurir, Blic)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading