Žarko Jeftić
Foto: Alo/Foto: Društvene mreže

Žarko Jeftić (60) poginuo je juče oko 18 časova u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu Orlovat - Botoš kod Zrenjanina.

Kako saznajemo, u sudaru su učestvovala dva vozila, "reno" i BMW, ali nažalost, Žarko je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok su druge dve osobe prošle samo sa povredama.

Žarkovi prijatelji uveliko se od njega opraštaju na društvenim mrežama, pogođeni tragedijom, redom izjavljuju porodici saučešće zbog iznenadnog gubitka.

- Počivaj u miru, prijatelju, dobri naš Žaco, neka te anđeli čuvaju, a porodici iskreno saučešće - samo su neki od komentara.

Inače, prema rečima njegovog kolege, Žarko je sinoć krenuo na posao kada su ga pozvali iz firme, međutim, došlo je do do direktnog sudara kada je na licu mesta poginuo.

- Zvali su ga sa posla da popravi neku mašinu koja se pokvarila, čovek je krenuo i desilo se to što se desilo, došlo je do direktnog sudara sa vozilom marke BMW, a ko je kriv, utvrdiće se - napisao je Žarkov koega.

Podsećanja radi, za samo 12 sati tokom ovog vikenda koji je za nama, dogodilo se deset saobraćajnih nesreća u kojima je poginulo, zajedno sa ovim čovekom, čak šest osoba, dok je 13 osoba povređeno.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading