TINEJDŽER SLETEO S BRATOM (13) U KANAL, PA POGINUO! Krvavi vikend, petoro mladih stradalo u nesrećama širom Srbije
Foto: Privatna arhiva/Foto: Rina

U Srbiji proteklog vikenda u saobraćajnim nesrećama nastradalo je pet mladih osoba.

Tinejdžer N. F. (18) poginuo je u subotu, nekoliko minuta nakon ponoći, u Ulici palih boraca u Valjevu, kada je izgubio kontrolu nad automobilom, a njegov brat B. S. (13) zadobio je teške povrede i nalazi se u kritičnom stanju.

Mladić je kobne večeri upravljajući vozilom marke „audi A4” sleteo u kanal i udario u drvo pored puta. U vozilu s njim nalazio se njegov polubrat po majci B.S. koji je zadobio teške povrede i trenutno se nalazi u Opštoj bolnici Valjevo.

Vozač je s povredama opasnim po život prebačen u istu ustanovu, ali je, uprkos naporima lekara, preminuo u 3.30 sati.

Tužilaštvo je naložilo mašinsko-tehničko veštačenje vozila.

Sat vremena pre nego što će se desiti nesreća u Valjevu, na putu Požarevac - Veliko Gradište u saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala tri automobila poginuli su momak i devojka. Oni su se nalazili u BMW-u petrovačkih registarskih oznaka. Saobraćaj je bio obustavljen dok su pripadnici policije obavljali uviđaj.

U nedelju ujutro, oko 10 sati, na Valjevskom putu kod Obrenovca dogodila se još jedna saobraćajna nesreća.

Motociklista Milan Vuković (29) nastradao je kada ga je usmrtio vozač kombija R. I. koji je pokušavao da se uključi sa sporednog puta na glavni put kojim se kretao motociklista, a onda se direktno sudario s vozačem dvotočkaša.

Prema rečima meštana sela Zvečka, mladić je kobnog jutra na motoru velikom brzinom prošao kroz selo.

- Projurio je kroz selo, a onda se direktno zakucao u kombi. Sirene su odzvanjale. Nismo znali o čemu se radi dok nismo videli krv, a nedugo zatim i Hitnu pomoć i policiju. Ulica je bila blokirana, a njemu nije bilo spasa. Po ulici su bili rasuti delovi vozila - rekao je za medije meštanin sela Zvečka.

U naselju Bošnjane, nedaleko od Varvarina, u nedelju je došlo do još jedne tragedije u saobraćaju.

Vozač N. J. iz Obreža, sa probnom dozvolom, upravljajući automobilom kruševačkih oznaka iz pravca Popovca ka Davidovcu, naglo je prešao u saobraćajnu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera. Tada je sleteo s puta i udario u objekat pored kolovoza. U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći na licu mesta poginuo je S. N., ali nije saopšteno da li je u pitanju pešak ili lice koje je učestvovalo u saobraćaju.

 

Povređeni muž i žena

U direktnom sudaru dva vozila u Čačku povređen je bračni par. Do nesreće je došlo u Ulici Slavka Krupeža kada su se direktno sudarila dva automobila. Oni su vozilom Hitne pomoći prebačeni u čačansku bolnicu gde su im konstatovane lakše povrede.

 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading