Zoran Kovačević Koča
Foto: Alo/Foto: Printskrin

Biznismen Zoran Kovačević Koča, bivši bokser, kockar, specijalista za barbut i vlasnik nekoliko najuglednijih kockarnica i sportskih kladionica u Srbiji, likvidiran je 18. maja 1998. godine. U mladosti je bio uspešan bokser Partizana, a kasnije i u vezi sa Svetlanom Cecom Kitić, ženom koja je proglašena za najbolju svetsku rukometašicu svih vremena.

Svetlana Kitić je u vanbračnoj zajednici sa Kovačevićem dobila ćerku Sašku, ali je on 15 dana po rođenju njihove mezimice ubijen na pragu porodične kuće.

- Zoran i ja smo se mnogo voleli, ali nas je njegova smrt razdvojila posle tri godine zabavljanja. Do današnjeg dana nije otkriveno ko je počinio ubistvo, a ja sam odmah nakon tragedije od šoka izgubila mleko. Beba je odbijala da jede veštačku hranu, što je izazvalo mnogo problema. Ipak, znala sam da moram da se borim zbog svoje dece, pa sam nekako uz podršku roditelja uspela da preguram taj težak period - izjavila je svojevremeno Svetlana Kitić.

Sukob u "Tifaniju"

Kovačević je navodno Imao i sukob sa Aleksandrom Kneževićem Kneletom u kafiću "Tifani" na Voždovcu kada ga je Voždovčanin upucao u noge. Uprkos tome što je bio ranjen, Koča je uspeo da udari pesnicom Kneleta i  da ga savlada.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Netačno

19.05.2024 13:47

Uopšte nisu bili u braku, nisu ni živeli zajedno.