novi beograd
Foto: Alo/Alo.rs/Vladimir Marković

Piše: Mihajlo Žilović

Nikola L. (45) ubio je ženu Lelu S. (55) sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici. Nesrećnoj ženi je presudio nožem nakon batina, a onda je ubio i sebe.

Pre tragedije, njihov sin je prisustvovao nasilju, pa je otrčao po policiju, ali kada se vratio sa pripadnicima MUP u stanu je zatekao tela svojih roditelja.

Kako nam je ispričala komšinica, koja živi u toj zgradi, Lela je došla da pričuva stan.

- Svi smo u šoku. U stanu u kojoj je ubijena živi njena majka. Koliko ja znam ona je došla da pričuva stan. Sve dok nije nije došla Hitna pomoć nismo znali šta se desilo. Tada smo ugledali i policiju. Komšinica koja stanuje do njih čula je zapomaganje, tada je zaključala vrata. Nakon toga je pozvala sina od ubijenih. Kako sam čula, on ih je i našao. Od kada se to desilo niko od nas stanara ne zna za sebe - kaže komšinica.

novi beograd

Alo!/Vladimir Marković

 

Kako dodaje, od četvrtog sprata pa do ulaza, bilo je puno krvi. 

- Do jutros smo prali krv. Prali smo ulaz, ispred stana. I dalje ne možemo da poverujemo da se ovo desilo. Ubijena žena je sredovečnih godina. Mi smo čuli da su oni emotivni partneri, a da nisu bili u braku - objašnjava naša sagovornica i dodaje:

- Majka je otišla u banju. Lela je došla da čuva stan. Ona se u trenutku ubistva nalazila tu iz razloga kako ne bi prethodni stanar ušao unutra, jer vode sudski spor sa njima. Partner je došao na vrata, čula se buka i galama. Potom je komšija jpozvao sina ubijene. Videli smo da trči iz ulaza, bio je van sebe.

novi beograd

Alo.rs/Vladimir Marković

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading