baba
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Advokat Milinko Jovanović brani Radeta Dragijevića, a Radetov sin Dejan, koji je osumnjičen za ubistvo devojčice, ima drugog advokata.

Jovanović kaže da još uvek nema informacije o organizaciji sahrane Radetove supruge Svetlane, kao i da postoji mogućnost da njen suprug u pritvoru još uvek nije saznao tragičnu vest.

- Znam samo da je gospođa preminula juče kod komšije u dvorištu, ali mi niko nije dao informacije o organizaciji njene sahrane. Osim toga, nemam zvaničnu informaciju da je moj klijent saznao za tragediju, a ja sam upravo krenuo da pravim podnesak nadležnom sudiji, kako bi on dao nalog da se Radoslavu saopšti ta vest, takva je procedura. Nakon toga predaću zahtev da se obezbedi ta kuća, jer je ona prazna i na meti je lopova i vandala, a u dvorištu ima i životinja. Podneću i molbu da se mom klijentu omogući da prisustvuje sahrani, a taj zahtev za Dejana će tražiti i njegov advokat - rekao je za Alo! advokat Milinko Jovanović.

Takođe, naložena je i obudkcija tela preminule Svetlane Dragijević, koja će se obaviti sutra.

- Za sada možemo reći samo to, da je smrt nastupila u kući komšija i da će se obducijom utvrditi uzrok. Ko će se pobrinuti oko sahrane, budući da su sin i suprug uhapšeni, nije naša nadležnost. Možda neko od familije, a moguće i Mesna Zajednica Zlot - kažu u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za Republiku.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sale

16.05.2024 11:35

Pravda stize u ovom slucaju brze nego sto se ocekivalo sad jos troje.