Uviđaj na kanalu DTD
Foto: Alo/Alo

Kako saznajemo, ta žena je prijavila da se radi o zločinu i da je ženi smrskana glava oblivena krvlju. Međutim, po dolasku nadležnih ekipa Hitne pomoći i policije ustanovljeno je da je pronađena žena u nesvesti.

- Nije bilo smrskane glave niti drugih povreda. Jednostavno, nakon što je utvrđeno da je živa, žena je prevezena u somborsku bolnicu gde je zbrinuta. Policija je u međuvremenu utvrdila njen identitet i ustanovila da nema elemenata da joj se dogodio napad ili nešto tako slično. Odnosno utvrđeno je da se radi o nesretnom slučaju padu – rekao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, do srećnog kraja je došlo zahvaljujući ženi koja je alarmirala nadlažne službe i nije okrenula glavu na drugu stranu praveći se da ništa nije videla.

- U ovom konkretnom slučaju toj ženi je pozlilo te je izgubila svest, a sad zamislite da se  nekom od vaših bližnjih tako nešto dogodi, a prolaznik ne reaguje. Kako biste se tada osećali? Zbog toga pohvaljujemo reakciju prolaznice koja je i pored straha pravovremeno reagovala, a tim svojim potezom je možda i spasila život toj ženi – rekao je naš izvor.

On je dodao da je najbitnije sad da je pronađena žena zbrinuta i da se oporavlja, te da se očekuje da uskoro ode kući svojoj porodici.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading