Policija
Foto: Alo/Foto: Valjevska posla

Veljko Belivuk i njegova ekipa, terete se za brojna krivična dela, među kojima su i sedam brutalnih ubistava! Belivuk je odranije poznat po nasilnom ponašanju, a malo je poznat jedan detalj iz njegovog detinjstva.

Belivuk je odrastao bez roditelja a 13. februara 1995 godine, u njihovom porodičnom stanu, njegov otac je počinio stravičan masakr. Aktivirao je eksplozivnu napravu i ubio je sebe, suprugu i njenu majku. U stanu pored tada je bio devetogodišnji Veljko Belivuk koji je preživeo stravičan masakr.

Velko Belivuk

Foto: Alo

 

Belivuk je godinama radio kao obezbeđenje i bio je poznat po nasilničkom ponašanju. Bio je akter brojnih krvavih incidenata, a družio se sa Aleksandrom Stankovićem, u javnosti poznatom kao Sale Mutavi.

Protiv Belivuka i njegove ekipe trenutno se vodi proces pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog stravičnih zločina. Sumnja se da su svoje protivnike kidnapovali, mučili, ubijali, mleli u mašini za mlevenja mesa, a terete se čak i za jedno silovanje. Na teret im se stavljaju i narkotici, nelegalno držanje oružja i brojna druga krivična dela.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading