MONSTRUMI SU MEĐU NAMA Srbija ne pamti gnusniji zločin! Određen pritvor mladiću (23) koji je napastvovao staricu (96)
Foto: Dejan Briza

Jeziv zločin dogodio se oko podneva, kada je, kako se sumnja S. Z. upao u kuću starice koja je bila sama.

- Sumnja se da je on ušao u kuću i najpre tražio novac od žene, potom je seksualno napastvovao. Nesrećna žena je zadobila povrede na glavi ali izgolobovima. Naime, sumnja se da je on nesrećnoj ženi rukom zatvorio usta, a potom je silovao. Žena je zadobila povrede i po zglobovima na rukama verovatno dok je pokušavala da se odbrani od mostruma - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Poznanici silovane starice su naveli da je nesrećnu ženu pronašao unuk.

- On je primetio premetačinu u kući, koju je napravio osumnjičeni razbojnik. Zatekao je baku u modricama, a bilo je i tragova krvi. On je odmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla u kuću - objašnjava sagovornik Informera.

On je dodao da je policija obavila uviđaj i da je odmah počela da radi na tom slučaju.

- Baka je rekla da joj je silovatelj pretio da će je ubiti ukoliko bude zvala policiju. Naravno unuka te pretnje nisu uplašile i slučaj je zahvaljujući njegovoj prijavi rešen. Prema mojim saznanjima silovatelj je uhapšen na groblju u Leštanima. Moram da pohvalim policiju koja je zaista brzo uhvatila silovatelja. Iskreno se nadama da će biti kažnjen tako da ne uglada svetlost dana na slobodi - rekao je sagovornik.

Starica je bila kod lekara gde su ustanovljene povrede koje je zadobila prilikom napada.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading