ubistvo
Foto: Printscreen/Društvene mreže/FB

Iako su sve vreme Goran, Dejan i Stevan negirali krivicu za krivično delo koje im se stavlja na teret, VJT podiglo je optužnicu zbog sumnje da su 9. oktobra 2023. godine naneli teške telesne povrede Lazareviću, od kojih je 28. oktobra te iste godine preminuo. Nemili događaj dogodio se na proslavi punoletstva najmlađeg Goranovog sina, Stevana, kada je, kako su rekli organizatori, na slavlje nepozvan došao Milenko.

Prema priči svedoka, on je u par navrata ulazio i izlazio iz sale gde se slavlje održavalo, da bi ga posle izvesnog vremena okupljeni gosti primetili kako leži na stepeništima, pre ulaska u salu. Niko u tom trenutku, pomislio nije da je nesrećni čovek možda povređen, već su mislili da se napio pa ne može da ustane, zato su pozvali Milenkovog sina da dođe po njega.

To nije bilo prvi put, često su mladića zvali da dođe po Milenka, kako mu otac ne bi smarao ljude. I tada je on došao, odvezao ga kući, a kada je sutra dan stigao kod oca, on je jaukao od bolova, nije mogao da ustane. Sin ga je odmah odvezao u bolnicu u kojoj je posle 20 dana preminuo.- ispričao je tada jedan meštanin Stevan A.

Meštani ovog naselja za nesrećnog čoveka, govorili su da je bio dobar čovek, voleo je da popije, ali nije bio agresivan. Niko od njih sa sigurnošću nije mogao da tvrdi, da li je Milenko sam pao ili ga je neko gurnuo.

Milenko je umeo da bude naporan i da provocira, kao i da često nepozvan dolazi na neka slavlja. Te večeri od pozvanih gostiju, koji su prisustvovali proslavi punoletstva, niko video tuču nije.– rekao je posle nemilog događaja jedan od gostiju koji je i u policiji dao izjavu.

Otkad su trojica muškaraca uhapšena, nalaze se u pritvoru Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici, trenutno su advokati osumnjičenih podneli žalbu na ukidanje pritvora.

(Mitrovica.info)

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading