požar
Foto: Alo/Alo

(Piše: Slađana Stepanović)

U zgradi na uglu Carigradske i Budimske ulice u širem centru Beograda izbio je požar, a sada požar gasi više od 15 vatrogasaca sa šest vozila.

 

 

 

Kako Alo! saznaje, požar je izbio u stanu na drugom spratu. Tu živi stariji muškarac (60). Kako je izjavio, dok je spremao hranu sebi, zapalio je nešto oko šporeta.

- Devojka i ja smo oko 9 sati osetili dim u zgradi. Izašao sam u hodnik i video komšiju sa drugog sprata kako šeta zgradom uspaničeno, gore dole, ali je ćutao i nije vikao " Požar." Vratio sam se u stan i za nekoliko minuta stigli su vatrogasci, pa sam tek tada shvatio da gori njegov stan. Policija nas je odmah evakuisala i istrčali smo napolje samo sa najosnovnijim stvarima. Tada sam video komšiju kako odlazi sa lekarima Hitne pomoći - rekao je za Alo stanar zgrade Darko Pantelić.

požar

Foto: Alo.rs

 

- Bio je svestan i sam je hodao. Kažu da se samo nagutao dima. Mi smo već dva sata na ulici i čekamo da nas puste u zgradu, da vidimo kolika je šteta u stanu u kom smo devojka i ja podstanari - dodaje. 

U ovom stravičnom požaru ipak je spasen jedan život i to ljubimca vlasnika koji je ostao bez stana. Mali pas se sakrio ispod kreveta i čekao da ga spasu. Vatrogasac koji je izvukao izbezumljenog bišona pozirao je fotografima sa potpuno mokrim psom. Vlasnik ima i mačku, ali ona je pobegla. 

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading