Igor Nenadović
Foto: Alo/Društvene mreže

Nastradali Igor Nenadović je bio otac dve maloletne devojčice, a kako se može videti na društvenim mrežama, samo nekoliko sati pre nesreće je objavljivao snimke zabeležene tokom subote dok je sa porodicom i prijateljima slavio dečji rođendan na izletištu Zabran.

Prijatelji nastradalog Igora juče su se ceo dan oproštali od nastradalog druga.

"Igore, kako će malecke bez tebe, obožavale su te", "Kada negde tamo budeš vozio krug, prođi jedan do naselja, da se javiš svima. Pozdravi nam sve. Počivaj u miru brate", piše u objavama.

"Veliki gubitak za naš grad, jedno biće koje je znalo da živi, uvek nasmejan i raspoložen...Nek' su mu široki putevi Gospodnji","Falićeš mi dok sam živ, počivaj u miru na nekom lepšem mestu sa anđelima nebeskim", piše u jednom od komentara.

Hteo da proda motor

Sudeći po objavama, Igor je planirao da proda motor.

- Videli smo se par dana pred moj polazak na put, ponudio si ga da mi prodaš ali nije ti se brate dalo da ga se otarasiš. Zašto Bog uzima dobre ljude nikada mi neće biti jasno. Laka ti crna zemlja Igore, počivaj s anđelima i neka te čuvaju u raju - napisao je jedan od prijatelja.

Kurir

BONUS VIDEO

 

@alo_portal OVO NEĆETE VIDETI ČESTO, ČUDESNI PRIZORI U SRBIJI Na nebu osvanuo redak i fascinantan fenomen! #fypシ゚viral #alo #alodnevnenovine #fypシ #alonovine #srbija #auroraborealis ♬ Originalton - 𝐵𝑎𝑙𝑘𝑎𝑛 𝑆𝑝𝑜𝑡𝑖𝑓𝑦‘

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading