Pobegao iz tužilaštva
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Kako smo saznali, porodična tragedija se dogodila u nedelju, 5. maja,  oko 20 sati, u dvorištu porodične kuće muškaraca koji se ubio, u selu Ratkovo kod Sombora. On je, prema nepotvrđenim informacijama, posle svađe sa ocem uzeo pištolj i pucao sebi u glavu. Posle ispaljenog metka je pao i ostao nepomično da leži u lokvi krvi. Komšije su pozvale policiju i Hitnu pomoć čim su čule pucanj, ali mladiću, nažalost, nije bilo spasa.

 - Prislonio je pištolj ručne izrade sebi ispod brade i ispalio jedan lovački patron koji mu je maltene razneo glavu. Metak mu je prošao ispod brade i izašao kroz oko... Na mestu je ostao mrtav, prizor je bio jeziv. Samoubistvo je izvršio naočigled oca i verenice sa kojom je živeo. Nije poznato zbog čega su se sporečkali, ali je u jednom trenutku odgurnuo verenicu, odmakao se nekoliko koraka i pucao iz pištolja koji je očigledno unapred pripremio - navodi poznanik ubijenog mladića.       

Meštani Ratkova kažu da je on imao svoju firmu, da se bavio građevinom i izradom nameštaja.

 - Važe za uglednu i poštenu porodicu. Svi u selu su u šoku posle ove tragedije, niko ne bi rekao da je moglo tako nešto da mu padne na pamet. Posle pucnja koji je odjeknuo ispred njihove kuće se okupilo puno meštana. Zabrinuli su se jer su cenili i poštovali njega i njegovu porodicu. Greota je što se desilo. Bio je mlad, tek je počeo da živi sa verenicom, život je bio pred njim – navode meštani, koji tuguju zbog prerane smrti mladića.    

Bio u kafani neposredno pre smrti

 

Kako saznajemo, muškarac koji se ubio je nekoliko sati pre samoubistva bio u lokalnoj kafani u Ratkovu i ništa nije nagoveštavalo da planira samoubistvo.

 - Sedeo je s ocem svoje verenice. Pričali su normalno, nije bilo nikakve rasprave. Čulo se samo u jednom trenutku da mu je budući tast rekao: „Nemoj da praviš gluposti“, na šta je on uzvratio: „Sada ću ja to da rešim“. Posle toga je izašao iz kafane, ali to nikome nije bilo čudno niti je iko mogao da pomisli da je spreman da izvrši samoubistvo - navodi poznanik mladića.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading