danka ilić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili su službenim vozilom JKP "Vodovod" Bor, a nakon toga su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila, gde ju je Dejan Dragijević ugušio.

Telo nesrećne devojčice je nakon toga bačeno na obližnju deponiju, a kasnije premešteno na nepoznatu lokaciju uz pomoć Dragijevićevog brata i oca.

Policija već nedeljama intenzivno pretražuje svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde je Dragijević živeo i gde je mala Danka nestala. 

Ivana Ilić, majka ubijene devojčice, poslednja je videla svoju ćerku i prijavila njen nestanak.

Danas, na Đurđevdan bi Danka proslavila svoj drugi rođendan da je živa, ali nažalost, taj dan nije dočekala.

Viši sud je produžio pritvor osumnjičenima za ovo strašno ubistvo, kao i ocu Dejana Dragijevića, koji se tereti za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Takođe, Dejan Dragijević i Srđan Janković se trenutno nalaze na psihijatrijskom veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Radoslav Dragijević, otac osumnjičenog Dejana, nalazi se u pritvoru od 6. aprila, a produženje pritvora obrazloženo je postojanjem okolnosti koje ukazuju na moguće skrivanje ili uništavanje dokaza, kao i na uticaj na svedoke koji će biti ispitani u postupku.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading