"STANI, NEMOJ DA PUCAŠ, POBIĆEŠ NAS SVE" Ni ove reči nisu sprečile monstruma Blažića da POBIJE 9 MLADIH!
Foto: Alo/Foto ALO!

Prošlo je godinu dana od jezivog masakra koji je počinio Uroš Blažić. On je krvavi pohod optpočeo u selu Malo Orašje. Tada je iz automatske puške zapucao na grupa mladih koji su sedeli oko logorske vatre na pikniku. Ubio je pet mladića.

Oni su se okupili na igralištu kako bi proslavili to što je Marko Mitrović postao ujak. Osim njih, tu je bilo još nekoliko mladih koji su tu došli kako bi se družili, smejali..


Blažić  je prema rečima meštana, izašao iz vozila, a jedan od ubijenih mladića doviknuo mu je da stane, međutim, Blažić se tu nije zaustavio već je nastavio da ispaljuje hice.

Očevidac je tada ispričao da mu je Lazar Milovanović (20) doviknuo:

"Stani bre šta pucaš, pobićeš nas sve..", a on mu je tad prišao i ispalio hitac koji ga je i ubio.

Neki su se pravili i da su mrtvi, jedan od ubijenih je čak i provirio iza spomenika, a tad mu je Blažić prišao i rekao:

"Jesam li ti rekao da legneš, sad ću da dođem da te ubijem" i to je uradio - reči su meštana koji je smogao snage i prisetio se šta se tog dana dogodilo.

Ubijeni u Malom Orašju:

Nikola Milić (15)
Aleksandar Milovanović (15)
Lazar Milovanović (20)
Marko Mitrović (18)
Nemanja Stevanović 
Petar Mitrović (26)

Na klupi u selu Dobona, u školskom dvorištu sedeli su brat i sestra - Milan (22) i Kristina Panić. (19) sa njima je bio i njihov drug Dalibor Todorović. (25). Vreme su provodili sa prijateljima u razgovoru, ni ne sluteći šta će se kroz nekoliko minuta dogoditi.

Uroš Blažić seda u automobil i kreće u selo Dubona koje se nalazi desetak kilometra južno od Orašja. Tamo je ubio Milana i Dalibora, ali i Kristinu.

Ubijeni u Duboni:

Kristina Panić (19)
Milan Panić (21)
Dalibor Todorović (25)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading