oš ribnikar
Foto: Alo/oš ribnikar

- Mi ćemo sada prekinuti program na minut u znak sećanja na sve žrtve masakra u Ribnikaru" - rekli su voditelji televizija. 

Podsećanja radi, prošle godine tačno u 8:41 počela je pucnjava u OŠ "Vladislav Ribnikar" gde je nastradalo devetoro dece i čuvar.

Svih devetoro stradalih u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" na čelu sa čuvarom velikog srca bili su jedinstveni na svoj način. Gimnastičarka Bojana, hip-hoperka Ana, slikarka Mara, budući kardiolog Adriana, odbojkašica Ema, balerina Katarina, buduća modna kreatorka Angelina, pijanista Andrija, fizičarka Sofija i vatreni simpatizer beogradskog kluba "Partizan" Dragan. Svako od njih imao je velike snove, verovao je da će sutra biti bolji nego što je bio juče. Čvrsto su se uzdali da će uspeti u svojim misijama. Tog 3. maja krenuli su u školu uzbuđeni oko fotografisanja za almanah, a roditelji su ih ispratili ni ne sluteći da će taj poljubac ili zagrljaj biti poslednji. Od tada, ostalo im je da žive sa bolom i sećanjima na ono što ih podseća na njihove najbliže.

Sirene za uzbunu ispred škole

U 8.41 ispred škole čule su se sirene za uzbunu koje su trajale minut. Ljudi su u suzama i jedino šta se čuju jesu jecaji i kapljice kiše koja pada.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal MINISTRI POLOŽILI ZAKLETVU U DOMU NARODNE SKUPŠTINE Izabrana nova Vlada Srbije #alo #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #viralvideo #vladasrbije #zakletva ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading